2777
2789
عنوان

چقد حرص خوردم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 82 پست

من کلا از مسافرت رفتن با بقیه بدم میاد ، یارو رفیق شوهرت خوابش اومد خوابید اما شوهرت بنده خدا نتونست بخوابه که بتونه رانندگی کنه... کاش شما به بهانه همین بچه می گفتید ما می ریم ولی در تماسیم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم ب احترام رفیقش و اینکه ضد حال زن نباشه هیچی نگف

بنده خدا...حالا سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی ... و جوری با این بی خوابی می خواد رانندگی کنه... منم با بقیه هم نظرم چن ساعتی رو برید هتل حداقل شوهرت بتونه بخوابه خطرناکه صبح رانندگی کنه چون هیچی نخوابیده. اینجوری خودتو بچه هم ریلکس می کنید گلم

عزیزم حالا جوش نزن ب امید خدا این سفر بخیر میگذره ... سری های بعدی خودتون برید لذتشو ببرید

فداتشم مرسی ان شالله دارم ب شوهرم میگم عادلانه نیس اونا صبح سرحال و قبراق از خواب بیدار شن و من و تو قیافه هامون این شکلی  باشه  

فداتشم مرسی ان شالله دارم ب شوهرم میگم عادلانه نیس اونا صبح سرحال و قبراق از خواب بیدار شن و من و تو ...

دقیقا عزیزم   قربونت برم ب امید خدا سفرت بی بلا و حسابی بهت خوش بگذره

خیلی سخته با کسی مسافرت رفت..... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

الان پاییزه آخر شب وصبحا سرده..

دوست شوهرتم شاید خسته بوده با خستگیم نمیشه رانندگی کرد خطرناکه...

مقصر خودتی گلم با بچه کوچیک تو این هوا عزم سفر کردی

بیست شهریور میرفتی عالی بود

الانم تمام سعیتو کن خوش بگذره..

لباس تن بچه ت کن یه پتو چند لایه کن بزار زیرش برید تو چادر  تو ماشین نمیشه خوابید

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

ناراحتید را درک میکنم . بد به دلت راه نده .ما دوسال پیش جاده کندوان گیر افتادیم .از ساعت ۵ عصر بع بعد جاده یکطرفه میشد تا ۵ صبح فردا

چادر زدیم و چند لایه پتو زیر انداختیم و کلاه و جوراب و کاپشن تن بچه کردم و بین خودمون خوابید. فکر کن کنار آشکده تونل کندوان 

خدا راشکر با اینکه هممون بد مریض هستیم بخیر گذشت