2777
2789

چند ساعت دیگه جایی کار دارم خیلی مهمه و چشمام به طرز وحشتناکی پف کرده اصلا چشمام از هم باز نمیشن و تار میبینه .یخ گذاشتم تغییر خاصی نکرد چیکار کنم زودتر چشمام به حالت عادی خودش برگرده؟؟؟🤔

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخواب

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
پف عزیزم یه عالمه کرم دارو هست درمان داره من گودی شدید دارم💔 فقط فیلر جواب میده که یه عالمه ضرره

من بعد چند سال انقدر شدید گریه کردم که چشمام دیگه باز نمیشه خیلی زشت شدم گودی ک از پف بهتره خواهر🥲

فیلر دوستم زده عالی شده ضرری هم نداشت براش بزن عالی میشه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فقط یخ بعدش میکاپ کن چشمتو و ریمل بزن

الان یخ میذارم تل صبح بمونه ایشالا که درست بشه😅

اره فردا ارایش میکنم ‌

مرسی از راهنماییت قشنگم❤️❤️

بخواب

تازه بیدار شدم بعد از یه گریه شدید خوابیدم بخاطر همین پف کرده 😂😁

من بعد چند سال انقدر شدید گریه کردم که چشمام دیگه باز نمیشه خیلی زشت شدم گودی ک از پف بهتره خواهر🥲ف ...

پف عزیزم مافین اوردینری بزن 

نه ولا چشمم رفته داخل گود شده یه حالت سایه پیدا کرده 🙂💔فیبر فعلا پول ندارم 

شاید گودیم خوب بشه چون می‌دونم علتش گوشیه و شب بیداری 

من هروقت حموم میرم پف صورتم میخوابه

مرسی از راهنماییت عزیزدلم ❤️🙏

صبح میرم حموم حتما 

پف عزیزم مافین اوردینری بزن نه ولا چشمم رفته داخل گود شده یه حالت سایه پیدا کرده 🙂💔فیبر فعلا پول ن ...

مرسی عزیزم چشم میزنم الان❤️

شبا حتی اگه بیداری زیر چشمت ماسک بذار و خیار هم میتونی بذاری از دور چشم ایوروشه هم استفاده کن گودی رو هم تا حدودی برطرف میکنه 

الان یخ میذارم تل صبح بمونه ایشالا که درست بشه😅اره فردا ارایش میکنم ‌مرسی از راهنماییت قشنگم❤️❤️

فدات شم♥️

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
مرسی عزیزم چشم میزنم الان❤️شبا حتی اگه بیداری زیر چشمت ماسک بذار و خیار هم میتونی بذاری از دور چشم ا ...

خیلی کرم سیو کردم رفت تو لیست سیو😂 

آره ماسک خیلی خوبه من حوصله ندارم💔😂بعد انتظار خوب شدنم دارم