2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپیست اگه اینجا بیاد کی ساعتی پونصد تومنارو جمع کنه😂 

بعدم اگه بیاد اینجا خودشم تراپیست لازم میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من روانشناسی خوندم و ده سال پیش فارغ التحصیل شدم اما در این زمینه کار نکردم

راستش من هزینه روانشناس ندارم و فکرم میکنم مشکل خاصی نداشته باشم اما میدونم تنهایی از پس مشکلاتم برنمیام 

شما میتونی بهم کمک کنی چند تا تکنیک بگی واسه آرامش روحم؟

شما رفتی؟ واقعا می ارزه جلساتشون‌آدم هزینه کنه انقدر؟

من نه خواهر انقد پولم کجا بود😂🥴هرچی جمع شه نهایت جسممو درمان کنم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من مشکلم خییل بزرگ و سخت بود

مجبور شدم برم 

جلسه 420 

خییل عالی بوده تا اللن 

فکر کنید میخواید موبایل یا ماشین بخرید

همین قدر واجبه 

شما که خیلی مشکلت حاد نیست 

بنظرم کتاب بخر بخون 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
من مشکلم خییل بزرگ و سخت بودمجبور شدم برم جلسه 420 خییل عالی بوده تا اللن فکر کنید میخواید موبایل یا ...

جسارتا میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟

من مشکلم بزرگه کل زندگیمو درگیر کرده ولی از یه طرفم مشکل بزرگی نیست

اصلا به چشم نمیاد میترسم کلی هم هزینه کنم و آخرش هیچی به هیچی 

یه سری ام رفتم فقط مسخرم کرد کلا زده شم

من مشکلم خییل بزرگ و سخت بودمجبور شدم برم جلسه 420 خییل عالی بوده تا اللن فکر کنید میخواید موبایل یا ...

چه طوری یه تراپیست خوب پیدا کردی؟ منم می خوام برم. اصلا حوصله اینهایی که با تحکم و تکبر قضاوت می کنند رو ندارم. 

ببخشید چند جلسه رفتید ؟؟ رویکرد درمانی مشاور چی بود ؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚