2777
2789
عنوان

بنظر شما ازدواج سنتی بهتره یا مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 34 پست

مدرنی که عاقلانه پیش بره، از همه بهتره

سنتی ای که در ادامه مدرن بشه، هم خوبه

امااااا مدرن خرکی و سنتیه سنتی جفتش غلطه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

میدونی من در کل به عشق اعتقاد ندارم . خیلی دوست دارم عاشق بشما اما فکر نمیکنم امکانش باشه پس ترجبحم سنتیه که حداقل از راه درست و خوبش وارد بشم چون سنتی هم باشه مرحله آشنایی هست و میشه قرار گذاشت اما از راه درستش . و بیشتر به خاطر اعتقاداتم هست . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکس دوتاشون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
از ازدواج سنتی بدم میاتاز ازدواج با اشنایی خوشم میات که چن سال رابطه داشته باشن

اونم شانس بیاری آدم درستش گیرت بیاد ، همه مثل هم نیستن ولی ۴۰ درصد مواقع توی ازدواج مدرن همه چی خوب پیش میره

اونم شانس بیاری آدم درستش گیرت بیاد ، همه مثل هم نیستن ولی ۴۰ درصد مواقع توی ازدواج مدرن همه چی خوب ...

من 5 سال با یکی تو رابطه ام دوشنبه شب میات خواستگاریم 

اره درسته باید ادمش گیر بیات

ب نظرم مدرن بهتر چون یه جورایی شناخت خیلی بیشتری از طرف داری سلایق همو بهتر میدونید 

قبل ازاینکه زن وشوهر باشید مثل رفیق هستید براهم 

ولی هیچ تضمینی وجود نداره ک کسایی ک مدرن ازدواج میکنن خوشبخت تر بشن یا کسایی ک سنتی ازدواج کنن بدبخت تر میشن

بخش مهمی برمیگرده ب شانس و اینکه طرفت تا چ حد آدم درستی باشه 

با آدم درست آشنا بشی چه سنتی چه مدرن خوشبخت میشی

با آدم غلط هم آشنا بشی چ سنتی چ مدرن بدبخت میشی

فقط ازدواج مدرن خوبیش اینه با طرف مثل رفیقی وخیلی باهاش راحت تری و چیزایی تجربه میکنید ک تو ازدواج سنتی تجربه نمیکنید

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
دقیقا مراحل آشنایی که سنتی داره خیلی خوبه

👍🏻👍🏻 آدم احساس امنیت بیشتر هم داره . البته در همه موارد برای هیچ کدوم صدق نمیکنه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍