2777
2789
عنوان

رژیم آب درمانی (40 روزه )

179 بازدید | 10 پست

_ اگر کسی تجربه ای داره مشاوره بده و راهنمایی کنه

_ اگر کسی قراره نصحیت کنه تاپیک نیاد

_ لایک کنین توضیح میدم به طور کامل تر

_ اگر کسی میخواد شروع کنه اعلام کنه گروه شیم باهام شروع کنیم

رژیم آب درمانی سه سطح اصلی داره آسون متوسط سخت 

آسون (سه روز) : به مدت سه روز فقط میشه انواع دمنوش، انواع چای ، آب ، عسل یا خرما در صورت ضعف کردن خورد نکته : حواستون باشه بعد سه روز پر خوری نکنین تا برنگرده

متوسط (یه هفته) : به مدت یه هفته فقط میشه انواع دمنوش ، انواع چای ، آب ، عسل یا خرما در صورت ضعف کردن خورد 

نکته : تا سه روز بعد رژیم غذای بسیار سبک بخورین و بعدش برای اینکه برنگرده با حواستون باشه پرخوری نکنین

نکته : تا دو هفته بعد از اتمام رژیم مجددا رژیم رو استارت نزنین

سخت ( چهل روزه ) : به مدت چهل روز فقط میشه انواع دمنوش ، انواع چای ،آب و عسل یا خرما در صورت ضعف کردن خورد  

نکته بعد از اتمام دوره رژیم :

پنج روز اول : آبمیوه و نوشیدنی رقیق

پنج روز دوم : آبمیوه و نوشیدنی غلیظ

پنج روز سوم : مایعات مثل انواع سوپ ، انواع آش 

پنج روز چهارم : غذا های سبک توصیه میشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شروعش کرده بودم ولی متاسفانه یبوست خیلی بدی گرفتم نتونستم ادامش بدم در کل خوب بود توی اون یه هفته بود فک کنم ۳ کیلو کم کردم دوست دارم دوباره بگیرمش ولی میترسم دوباره یبوست بگیرم:(

من امشب آخرین وعده‌ی غذاییم رو خوردم و تصمیم داشتم از فردا این کار رو بکنم. من اقلیت هستم، همین شکلی روزه میگیریم (یک الی چهل روز و فقط آب) دمنوش و چای و... این چیزها رو نداریم توی روزه‌ی مطلق، فقط و فقط آب مینوشیم. تا حالا تجربه چهل روزه رو نداشتم، شما قبلا انجام دادین؟ من فقط دوره‌های سه روزه روزه می‌گرفتم و یکم نگرانم که نتونم دوره رو کامل کنم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من امشب آخرین وعده‌ی غذاییم رو خوردم و تصمیم داشتم از فردا این کار رو بکنم. من اقلیت هستم، همین شکلی ...

دوره چهل روزه رو تا حالا نگرفتم و فقط دوره ی سه الی هفت روزه رو گرفتم ، و امشب راس ساعت 00 : 00 آخرین وعده غذایی رو خوردم که

که استارت اش رو بزنم ولی نگران نیستم از اینکه نتونم چون غیرممکن نیست ...

دوره چهل روزه رو تا حالا نگرفتم و فقط دوره ی سه الی هفت روزه رو گرفتم ، و امشب راس ساعت 00 : 00 آخری ...

بله مسلما غیرممکن نیست 😅 اگه بازم در موردش تاپیک زدین لطفا منو هم تگ کنین ممنون میشم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴