2777
2789
عنوان

آیا واقعا کسی هست که خوشبخت باشه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 42 پست
منم همسر خیلی خوبی دارم اما حس خوشبختی ندارمگریه خوراک هر روزمهاحساس میکنم این زندگی حق من نیست

افسرده نیستی؟

ببین این زندگی حقم نیس نشد حرف زندگی ک فکر میکنی لایقشی با تلاش خودت ساخته میشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترای فامیل ما همه شون خوشبخت شدن و غرق خوشبختی هستن به جز من 😑

من هرکسی که از آشناهامون که فکر می‌کردم خوشبخته  بعد از مدتی خبرش میومد که مشکل زیاد دارن یا جدا شدن

عاطی صدام کنید♥️

با وجود مشکلات مالی و مستاجری بازم احساس میکنم خوشبخت ترینم شوهر مهربونم اخلاقش رفتارش درکش شعورش وف ...

خداروشکر، الهی همیشه خوشبخت باشید 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بله صاحب خونه ما هیچ زیبایی نداره اخلاقش گنده هیچکی باهاش سلام علیک نمیکنه پارسال شوهرش براش دویست وهفت خرید زد بنامش سالی چند میلیارد پسته و گردو میفروشن سالی دو سه بار مسافرت می‌ره دوتا بچه داره به زور پول دانشگاه آزاد مدرک گرفته تمام دندوناش رو ایمپلنت کرد سه تا خونه دارن صبح که شوهرش می‌ره سر کار اونم میزنه بیرون شب میاد اصلا لباس تکراری نمیپوشن نه خودش نه بچه هاش ولی به ولای علی ببینیش از چهرش زده میشی شوهرش مهندس برق بیچاره جرات نداره چیزی بگه زنه تیکه پارش میکنه

من مشکل مالی ندارمبا همسرم اوکیم دوسش دارمخانوادمم خوبن یعنی عالین ولی از خودم راضی نیستم همیش حی می ...

آخ گفتی 

منم ۹۰ درصد عدم خوشبختی رو از خودم میبینم ....

حس کافی نبودن ، نجنگیدن، زندگی شکست خورده

عاطی صدام کنید♥️

با وجود مشکلات مالی و مستاجری بازم احساس میکنم خوشبخت ترینم شوهر مهربونم اخلاقش رفتارش درکش شعورش وف ...

خداروشکر 😍😍😍عمیقاً خوشحال میشم که خانم‌های گل سرزمینم شاد هستن 

انشالله که این خوشبختی تا ابد داشته باشه 🌿🌱🌿🌱

عاطی صدام کنید♥️

افسرده نیستی؟ببین این زندگی حقم نیس نشد حرف زندگی ک فکر میکنی لایقشی با تلاش خودت ساخته میشد

آره ... متاسفانه بزرگترین دشمن من ذهنمه

و خودم رو مقصر می‌دونم 

مطمئنم که افسرده م ...

انگار دلم مرده و من براش عزاداری میکنم 

عاطی صدام کنید♥️

من هرکسی که از آشناهامون که فکر می‌کردم خوشبخته بعد از مدتی خبرش میومد که مشکل زیاد دارن یا جدا شدن

ولی آشناهای ما واقعا غرق خوشبختی هستن 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼