2777
2789

شوهر من انگار همه چیز رو با ۵سال تاخیر درک میکنه.

دو روز قبل عروسی رفته با دوستش یه شهر دیگه عتیقه بفروشن.

ده سال طول کشید تا بفهمه خواهر و مادرش چه مار و روباهی بودن

سالها طول کشید تا بفهمه یه زن که پریوده ،حاملست،شیر میده هورموناش بهم ریختست باید درکش کنه.

اصلا انگار ده سال از سن واقعیش کوچیکتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا مگه مردا فکر هم میکنن 🤷🏻‍♀️ دغدغه اونا بازی کریشتین و مسی ه

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مگه بلوغ عقلی ام دارن؟

والله داریم...بخدا پسر دیدم بیست ساله همه چیز و میفهمه و درک میکنه...دختر بیست ساله دیدم ازدواج کرده بچه آورده سرکار میره ذره ای شک تو زندگیش نداره همه رو خوب مدیریت میکنن.

پسر چهل ساله دیدم نمیدونه هورمون چیه، بچه چطور تشکیل میشه. روز عرویی باید بره آرایشگاه هیچ کدوم و نمیدونه

دختر ۳۵ ساله دیدم بلد نیست تخم مرغ بپزه

بلوغ عقلی چیه

پسر دیدم بیست ساله همه چیز و میفهمه و درک میکنه...دختر بیست ساله دیدم ازدواج کرده بچه آورده سرکار میره ذره ای شک تو زندگیش نداره همه رو خوب مدیریت میکنن.

پسر چهل ساله دیدم نمیدونه هورمون چیه، بچه چطور تشکیل میشه. روز عرویی باید بره آرایشگاه هیچ کدوم و نمیدونه

دختر ۳۵ ساله دیدم بلد نیست تخم مرغ بپزه

میگن برای مردا از ۲۶ ۲۷ به بعد هستش ولی خانوما قبل این سن پخته ترن یعنی کلا تو ذاتشون هست

والله شوهر من ۳۰ سالش بود اندازه پسر ۱۵ ساله شعور داشت...داداشاش ۲۵ ساله اندازه مرد ۳۵ ساله هوای زن و بچش و داشت

والله شوهر من ۳۰ سالش بود اندازه پسر ۱۵ ساله شعور داشت...داداشاش ۲۵ ساله اندازه مرد ۳۵ ساله هوای زن ...

خب همه یجور نمیشن که آدما با هم متفاوتن ... حتی اگه تو یه رنج سنی هم باشن قرار نیست عین هم باشن

خیلی چیزا برمیگرده به گذشته شخص و تربیت شخص .

در کل زیاد سخت نگیرید

@_mahyar