2777
2789
دختر و پسر نداره ، همه باید بلد باشن تا یه سری موقعیت اویزون این و اون نباشن مامانش چرا نمیزاره ؟ وا ...

اون دختره خودمم بابا😂😂

نه مامانم میگه خراب میکنی بشین سر جات

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای واقعا ؟🤣🤣امیدوار شدم

20 ساله رو نمیدونم ولی خودم 24 سالگی ازدواج کردم و اولین روزی که رفتم خونه خودمون یه قابلمه بزرگ قیمه درست کردم یک هفته خوردیم از اینترنت و مامان و خواهرم پرسیدم 😂😂😂😂

تا قبل اونم وقتی از سرکار میومدم خونه اگه مامان خونه نبود میگرفتم میخوابیدم از شدت گرسنگی چون نه بلد بودم نه جای وسایل ها رو میدونستم 

الان اینقدر خوب آشپزی میکنم خودم لذت میبرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اون ادم قرار نیست همیشه باشه اون آدم خسته میشه

بله درسته والا من ۱۹ عقد کردم دوسال بعدم رفتم خونه خودم دیگه تو دوران عقد یاد گرفتم 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
اون دختره خودمم بابا😂😂نه مامانم میگه خراب میکنی بشین سر جات

متوجه شدم🤣 

همه اول استاد کار نمیشن که باید از یه جایی شروع بکنی ، یکم اصرار کنی اونم اجازه میده ، مثلا مامانت هر روز خونست؟ وقتی که نیست چیکار میکنی؟ مدام که نمیشه غذای بیرونو خورد ، عمه های من این شکلی من بودن ازدواج کردنی هرروز حماسه می افریدن هنوزم که هنوزه دستپختشون افتضاحه ، یه سری اصول ساده رو بلد نیستن ، اما مثلا من ۲۱ سالمه ایرانی که هیچ ترکیه و لبنانی هم بلدم 

آشپزی به درد ادم میخوره حتی اگه ازدواج نکنی

ψ ❤️

متوجه شدم🤣 همه اول استاد کار نمیشن که باید از یه جایی شروع بکنی ، یکم اصرار کنی اونم اجازه میده ، م ...

خونس همش🤣🤣🤣

اره خب باید اصرار زیاد کنم و گریه و...

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)