2777
2789
عزیزم من خوندم که ebi کصل نشید واسه ایرانیا محدودیت داره چون تحریمیم این اسکرینو برات میذارم خیال را ...

ممنون عزیزم   

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم انتقال مستقیم داره ولی باید یکم صبر کن ۱۰۱ ساعت دیگه فعال میشه .... من به کیف پول تونکیپر وص ...

عزیزم من قبلا به تونکیپر وصل کردم ولی الان تیک سبز نداره چطورفعالش کنم

عزیزم من قبلا به تونکیپر وصل کردم ولی الان تیک سبز نداره چطورفعالش کنم

زمانش برای اتصال به تونکیپر تموم شده اینکه شما قبل وصل کردین و الان حذف شده از باگهای برنامشون و کاریش نمیشه کرد باید صبر کنید تا گزینه برداشت مستقیمشون فعال شه

ببخشید عزیزم میشه مال منو ببینی اون تیک آبی بالای همستر معنیش چیهچطوری اینو حساب کنم

ببین بهت ۲۰۸۳ تا توکن داده که ۲۴۴ تاش رو به این زودی نمیتونی بفروشی و نگهش میداره اما بقیش بستگی داره ۵ مهر با چه قیمتی لیست بشه الان قیمت هر توکن ۵۲۰۰ یعنی حاصلضرب تعداد سکه هات در این مبلغ که میشه ده میلیون و هشتصد اما جدیدا میگن وقتی لیست بشه قیمتش خیلی کمتر از این ۵۲۰۰ میشه فقط باید منتظر بود. اما اینکه تیک ابی داری رو نمیدونم چیه برا من تیک آبی نداره