2777
2789
چرا ولی این امکان هم فراهم کردند اونایی به کیف پول وصل نیست مستقیما میتونن ادرس بدن و برداشت کنن نگر ...

یعنی لازم نیست به ebi وصل کنم؟

میترسم اینم بپره

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
تو رو خدا منو راهنمایی کنید عکس صفحه مک گذاشتم

تعداد سکه های پاداشت ۸۵۴ تاست وقتی لیست شد بر اساس خرید فروش قیمت گذاری میشه و تعداد سکه هات ضربدر قیمت هر سکه الان قیمت پیشگشایش ۵۲۰۰ یعنی ارزش همسترت چهار میلیون چهارصد ولی وقتی بطور رسمی لیست شه ممکنه این مقدار کمتر یا بیشتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیپره سومین گزینه رو ببین من راجب ebi اطلاع ندارم یه سرچ بکن اگر معتبر نیست بیخودی وثل نشو بهش

یا ابرفرض حالا یکی میاد میگه اول املای وصل رو یاد بگیر🤣🤣🤣

نمیپره سومین گزینه رو ببین من راجب ebi اطلاع ندارم یه سرچ بکن اگر معتبر نیست بیخودی وثل نشو بهش

یه لحظه الان ببین همسترت رو

کلا دو گزینه هست ebi و direct

onchain airdrop  حذف شده

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
مرسی عزیزم پس پروفیت و کلید چی شدن؟ یا همش با هم حساب شده؟

همه با هم حساب شدن اومده جلو هر گدوم زده چندتا سکه به جاش بهت داده و بعد همه رو جمع کرد  وtotal زده

یه لحظه الان ببین همسترت روکلا دو گزینه هست ebi و directonchain airdrop حذف شده

ببین این مال منه ... کلا سه تاست اولیه مال اونایی که به کیف پول وصل کردن و سومی زده Direct claim یعنی ۱۰۸ ساعت بعد فعال میشهو میتونی ازش استفاده کنی و برداشت بزنی

یه لحظه الان ببین همسترت روکلا دو گزینه هست ebi و directonchain airdrop حذف شده

عزیزم من خوندم که ebi کصل نشید واسه ایرانیا محدودیت داره چون تحریمیم این اسکرینو برات میذارم خیال راحت باشه مشکلی پیش نمیاد

میشه بگید چطور حساب میکنید منم ببینم واسه من چقدر شده؟ چی با چی جمع میشه یا ضرب؟ممنون🙏

برید قسمت airdrop همسترتون بالای بالا جلوی Token $HMSTR اونجا تعداد کل پاداشی که دارید هست زیرش هم که گفته از هر مرحله چندتا بدست اومده اما جایزه کلی همون تعداد در بالاترین سطر که جمع زدن الان قیمت هر کوین همستر توی صرافیهای ایرانی ۵۲۲۵ تومان که تعداد جایزتون ضربدر این مبلغ میشه اما این قیمت قطعی نیست و این قیمتی که پیش از عرضه پیدا کرده ممکنه با لیست شدنش قیمتش خیلی بالاتر یا پایینتر بیاد