2777
2789
عنوان

پی پی آقا هست

465 بازدید | 25 پست

یه پسر کوچولو دارم بجای اینکه بگه این خوبه مهربونه بی آزاره میگه آقا هست😄

رفته بودیم مسافرت یبوست شدید گرفت بعد به زور و بلا تونست دفع کنه ، خیلی گریه میکرد ، خیلی درد داشت موقع دفع، بعد من بهش پیدا لوکس اینا دادم ، سری بعد راحت دفع کرد خیلی ذوق کرد ، گفت این پی پی آقا هست ، سری بعدش دوباره که می‌خواست بره دستشویی ازم پرسید با تردید و ترس ، این پی پی هم آقا هست؟ گفتم آره پسرم آقا هست نترس ، راحت میاد درد نداره 😄😄😄😄

نوشتم یادگاری بمونه بزرگ شه بهش بگم بخندیم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😑😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
یکی عکس نوار بهداشتی کثیف میذاره یکی میگه پی پی آقاهه امشب چتونه😷😷😷😷

اونو که دیدم شام کوفتم شد🤢

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

🤣🤣🤣🤣افرین  

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

آقایون داداشام پی پی کجایید🧐😂

🤣🤣🤣🤣😃

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))