2777
2789
عنوان

دعوای منو مادر شوهرم

1095 بازدید | 50 پست

خانوما با مادر شوهرم یه جایی رفته بودیم مسافرت 

ما دعوت اونا بودیم ولی چون سفر بود من باز محکم کاری کردم هر وسیله ایی که نیاز بود با خودم بردم 

هستین ادامشو بگم؟ 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول هم شوهرم از کارت خودش ریخت روی حساب باباش که اون مادر خرج بشه کلی داشت بهمون خوش میگذشت 

یه ویلای دو خوابه گرفتیم 

از همون اول هم شوهرم از کارت خودش ریخت روی حساب باباش که اون مادر خرج بشه کلی داشت بهمون خوش میگذشت ...

یکی از اتاقا یه تخت دو نفره داشت پدر شوهرم از همون روز اول گفت این اتاق برای شما دو نفره اونجا بخابید 

کل سفر مادر شوهرم توی قیافه بود و هیچکدام از وسایل خودشو بیرون نیاورد ومن اصلا برام مهم نبود فقط فکر خوش گزرانی بودم 

هیچوقتم بساط غذا رو حاضر نکردن و مثل مهمون می نشستن و من باید فکر همه چی رو میکردم و باز چون شوهرم کمکم بود بهشون چیزی نگفتم