2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی عزیزم منم تنها کسی که خونش برام حلال باشه فقطططططططط مادرشوهرمه لعنت به پدرومادرش

الهی خیر دو عالم رو نبینن 

بخدا یادش میوفتم مث پیر زنا زیرلب فقط همینجوری لعنت میفرستم نفرین میکنم 

اینقدم ادم نحسیه، قبل عید امسال باز ی زخمی ب ما زد اینقدددددددد از دستش گریه کردم نفرین کردم ببین نفرررررررین میکردما 

فرداش مامان خودم حالش بد شد😔یک ماه اواره بیمارستانا شدم نفرین برگشت ب خودم قسم خوردم دیگه نفرین نکنم اصلا بهش فک نکنم ولی نمیتونم، نمیدونین زندگی‌ما رو چجوری ب تباهی کشونده، چقد فرق گذاشته 

نمیتونم جزییات بگم ولی اینقد بد ک چندبار ما تا مرز طلاق رفتیم، دوبار خودکشی ناموفق داشتم از دست اون اشغال

من پسرم ولی با این حال از مادر شوهرم ناراضی ام

شما اوضات خیلی خیته عزیزم😂😂🤭

نه تنها تو جو زنا قرار گرفتی که کم کم داری میشی زن

پیشرفتت ستودنیه مرحله مجرد بودن و نامزد و متاهلی رو گذروندی الان احساس میکنی مادرشوهر بد داری🥴

‌‌التماس دعا.

الهی خیر دو عالم رو نبینن بخدا یادش میوفتم مث پیر زنا زیرلب فقط همینجوری لعنت میفرستم نفرین میکنم ای ...

مادرشوهر من خودشو انقد آروم میبینه ساکت فقیر 

ولی بخدااااااا یک مار هفت خطیه 

خداازش نگذره 

یک حرفی بهش زدم باعث شد آشوبی بپا کرد یک ماه پسرمو جا زاشتم رفتم خانه پدرم 

هروقت یاد اون آشوبگریش میفتم فقط مادر لعنتیشو که هفت کفن کثیف کرده لعنت میکنم 

ازش نمیگذرم 

اون خداییم که ازش بگذره خدای من نیست

مادرشوهر من زن محترم و مهربونیه ولی برای بقیه نه من

وقتی نیاز به کمک داشته باشه تازه میفهمه که اصل کاری رو ول کرده چسبیدع به فرعی ولی کار از کارگذشته اونموقع💔حیف

مادرشوهر من خودشو انقد آروم میبینه ساکت فقیر ولی بخدااااااا یک مار هفت خطیه خداازش نگذره یک حرفی بهش ...

بمیرم 😔 

همه اینا ب کنار فشار روانی ک ب ادم وارد میشه ی بحث دیگست 

مادرشوهر من خیلی حرفه ایه جلو شوهرم یجوووور با من حرف میزنه انگار فرشته ست منو تاج سرشون میکنن ولی وقتی تنهاییم عذابایی میده ک اون سرش نا پیدا بعد شوهرم باورش نمیشه هیچکدومو 

واقعن توصیف کردنش برام سخته 

بارها سسر این ک زود خونه بگیریم منو ب جون شوهرم انداخت بعد خودشو میکشید عقب طرف شوهرمو میگرف ب من میگف چته عجله میکنی مگه پسرم عقل نداره خودش چرا بهش فشار میاری میلینی پول نداره 

بعد ب شوهرم میگفتم بخدا خودش گفت بهت بگم اینارو  قرار شد صداشو ضبط کنم براش اینقد زرنگ بود وقتایی گوشی دستم‌بود حرف نمیزد، مثلا در ظرف شستنی چیزی بودم یهو میومد باز میرفت تو مخم 

ی ماه اولی ک اومدیم خونه خودمون بخاطر همین حرفا انگار من وارد جهنم شده بودم بابت هرچی ببخشم بابت اون یک ماه هیچوقت نمیبخشمش بدترین روزای زندگیم دوران عقد ب علاوه ی ماه اول خونه داریم بود

مادر شوهر عفریته جادوگر من 9/ساله ازم دست بردار نیست نصف حقوقمو صرف باطل کردن جادوهاش میکنم عذابم میده منو از چشم شوهرم انداخته،بارها دعوا انداخته خونم،خدا ازش نگذره من از یه لحظه ام نخواهم گذشت،جادو رو در خونم سوزونده بود مونده بود روگاز شوهرم خونه نبود با کلی ریختنی تو کف پنجره،از ترس چیزی نگفتم بعد از دوسال گفتم گفت خودتو به دکتر نشان بده شوهر بی غیرتم طرف اونو گرفت،کجاشو بگم؟بر جدو آبادش لعنت،که فرصتهای زندگی خوب رو ازم گرفت

بمیرم 😔 همه اینا ب کنار فشار روانی ک ب ادم وارد میشه ی بحث دیگست مادرشوهر من خیلی حرفه ایه جلو شوهر ...

بعضیا هی ذاتشون کثیفه 

کاری نداره باهات چه نسبتی دارن 

که گیر من وتو افتادن 

خدا ازشون نگذره