2777
2789
عنوان

هعی فردا قراره وارد دبیرستان بشم

370 بازدید | 23 پست

استرس دارم البته همیشه برای روز اول استرس داشتم ولی نشون نمیدم که استرس دارم . ما قبلا چند جلسه کلاس تابستونی داشتیم و بچه هامون خیلی خشکن . با ادبن ها ولی فقط با دوستاشون صحبت میکنن . منم یه دوستی دارم اونجا باز تنها نیستم. البته بای کی دیگه هم صحبت میکنم ولی دوست نیستیم . من همیشه دختر ساکت  و آروم مدرسه بودم . میخواستم از دبیرستان بشم یه دختر شلوغ نه اینکه شر به پا کنم ها مثلا تو خودم نباشم با بقیه ارتباط بگیرم . بگین چیکار کنم روز اول اینطور آدمی به نظر برسم؟ تو کل این نه سال همش تو خودم بودم و اصن خود واقعیم رو نشون ندادم ‌. البته تا قبل از کرونا دختر شر مدرسه بودم اللن دیگه نه . میخوام برگردم به اون زمان . البته بگم منظورم از شر بودن این نیست با بقیه دعوا کنم یا کاری کنم انضباطی کم بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درستو بخون بدرد نمیخوره واقعا با بقیه صمیمی شی

نمیخوام صمیمی بشم فقط میخوام آدم خشکی به نظر نرسم که البته همه از همون نگاه اول می‌فهمن فقط دوستای نزدیکم میدونن من اونطور که نشون میدم نیستم

هییی یادش بخیر دهم بودم با مدرسه غریب بودم وارد کلاس شدیم کل کلاس از همدیگه فراری بودیم😁الام سال اخ ...

خوش به حالت منم میخواستم اللن دوازدهم باشم موفق باشی

منکه امسال اخرین سال دبیرستانمه

فقط دعا میکنم زودتر تموم شخ

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱