سلام خوبید من چهار ساله عاشق یکیم اولین عشقم نیس دومین عشقمه یه آدم لاشیه هر روز هم با یه دختره لب میگیره فلان فلان میکنن آدم خوبی نیست من هر شب دعا کردم فراموشش کنم از خدا خاستم اما نشد... ازتون میخام برام دعا کنید... شاید خدا دعا شمارو قبول کنه.... ترو خدا دعا کنید فراموشش کنم دارم هر شب عذاب میکشم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم مثل تو بودم واقعا عاشققققق بودم یهنی جون میدادم براش میگفت بکشم خودتو میکشتم ولی خب خدا یه ...
خوشبحالت تونستی فراموشش کنی اما من بعضی موقعه بهش فکر نمیکنم نمیدونم چم شده اصلا انگاری یچیزیم شده من از 14سالگی عاشقش شدم تا الان که 18 سالمه خیلی سخته عشق
بدیهاشو به یاد بیار و بنویس تا کم کم از چشمت بیوفته
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
تاحالا ندیدم کاری کنه فقد میدونم به دوستم فوش مادری میده بعد دوسته دیونه امم عاشقش شده
ولی خب آدم نرمالی نیست یعنی یه جورایی موجه نیست
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم