2777
2789

الان یه تاپیک زدم توی اون تاپیک گفتم که دوسپسرم پریود بودم حالم بد بود گذاشت رفت..

کلی از کامنتای تاپیکم حالم بد شد

اومدن میگن چرا خودتو واسه دوسپسرت لوس کردی چرا پریودیتو همه جا جار میزنی!؟

دوستان تروقران یکم فکر کنین

این حالت طبیعی بدن همه زنهاست چرا فک میکنید زشته اگه اسمشو بیاریم

پریود تابو نیست،

پریود عیب نیست 

اینکه از نزدیک ترین ادم زندگیم خواستم تو این تایم مراقبم باشه به معنیه جار زدنش نیست.

شماها که خودتون زن هستین چرا علیه یه زن دیگه وای میستین اخه فداتون بشم مگه چه دشمنیی دارین با بدنتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از هرکی بخوای بهت توجه کنه یا مثلا تو همین‌پریود حواسش بهت باشه نتبجه ای نمیگیری . 

طرف باید خودش شعور داشته باشه اگه نداشت اصرار نکن 

چون هیجی‌عوض نمیشه فقط اعصاب خودت خورد میشه .

من اینماه خیلییی عصبیم و بیخودی با همه بد شدم

همه هی میگن چت شده

ولی دست خودم نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

پریود ک چیز زشتی نیس 

ولی اینکه پیش نره خر مردم بگی داره از اونجام خون میاد ی جوریه

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

الان میلادو پسرت چیکار میکرد برات چرا لوس میکنید خودتونو اخه 😑😑😑😑😑🙄من خودم پریودم درد ناکه خدا ...

خب بعنوان یه پارتنر باید شعور داشته باشه این دوران و بهتر کنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عیب نیست 

ولی بنظرم زنهای ایرانی از موضوع پریود و بارداری و... توقع زیادی دارن 

در حالیکه بیشتر دنیای مدرن این رو به عنوان یه بخش عادی زندگی پذیرفتن و بخاطرش توقعات نامعقول ندارن 

توی ایران با اینکه مردها اغلب سطح هوش و واکنش عاطفی کمتری دارن ولی زنها سعی می‌کنند از این موضوعات به عنوان بهانه جلب محبت و توجه استفاد کنند و اغلب هم طرف مقابل متوجه مقصود اصلی نیست