2777
2789
من آره پارسال ثبت نام کردم ولی قبول نشدم خودمم موندم اصلا گیجم نمیدونم واسه پرورشی دوباره بخونم یا ن ...

رشتم زبان انگلیسی هست منم آموزگاری برنمی‌داره،شما پارسال پرورشی دادی قبول نشدی ؟ دبیری هم دادی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حسابداری خوندم متاسفانه کاش روانشناسی خونده بودیم هر سال واسه آموزگاری روانشناسیا صد در صد می‌خوا ...

والا من دفترچه پارسال خوندم حقوق میخواستن ایشالا امسال بخوان چون من خیلی دوست دارم برم

والا من دفترچه پارسال خوندم حقوق میخواستن ایشالا امسال بخوان چون من خیلی دوست دارم برم

آره حقوق رو میخواستن فقط حسابداری و اقتصاد و علوم آزمایشگاهی و ژئومورفولوژی نبود

رشتم زبان انگلیسی هست منم آموزگاری برنمی‌داره،شما پارسال پرورشی دادی قبول نشدی ؟ دبیری هم دادی؟

آموزگاری زبان میخواست خیلی هم پذیرش زیاد بود کاش شرکت میکردی 

امسال حتما شرکت کن 

زبان عالیه قبولم نشی میتونی واسه خودت کلی شاگرد خصوصی جور کنی و تو موسسات درس بدی

نه متاسفانه قبول نشدم خیلی هم خونده بودم خیلی 

نمیدونم امسالم شرکت کنم یا نه 

دبیری خیلی سخت بود اعداد عجیب غریب داده بودن رند نبود حق استفاده از ماشین حسابم نداشتیم 

ای کاش منم رشتم زبان بود یا روانشناسی راحتره

نه متاسفانه قبول نشدم خیلی هم خونده بودم خیلی نمیدونم امسالم شرکت کنم یا نه دبیری خیلی سخت بود اعداد ...

کیفیت بخشی رو چرا قبول نشدی ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آموزگاری زبان میخواست خیلی هم پذیرش زیاد بود کاش شرکت میکردی امسال حتما شرکت کن زبان عالیه قبولم نشی ...

هشت نفر تو کرج می‌خواست 

چون خنگم

اینجوری نگو،ختما متابعش رو نخوندی رو حسابداری تمرکز کردی چون خیلی فرق داره منابعش