2777
2789
مرسی حتما نگاه میکنم

بچه اولم سزارین بودبچه دوم طبیعی هر روش برا خودش مزایا ومعایبی داره

متاسفاته من تقریبابه هر نوع جراحی وحتی کارهای زیبایی فوبیا دارم برا همین طرفدار طبیعی هستم هرچندسخت باشه البته خوسبختانه زایمانم خیلی راحت بود ،سزارینم هم هیچ مشکلی نداشتم بعد از دوسه روزخودم کارامو انجام میدادم اما طبیعی خیلی راحتتر بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

اولی سز بودم دومی و طبیعی همه چی داشت خوب پیش میرفت دردام خیلی قابل تحمل و خوب بود روند زایمانم داشت خوب پیش میرفت اما چون یه ناشیه عوضی که دکتر منو بهش سپرده بود وبهش تاکید کرده بود لحظه زایمانش منو صدا کنین ولی اون آشغال میخواست زایمان و به اسم خودش تموم کنه دکترو صدا نکرد تیغو کشید و کانال زایمانم رو جر واجر کرد به شدتتتتت خونریزی کردم و از دم مردن برگشتم هموگلوبینم شد ۴ و بهم دو واحد خون وصل کردن 

خواستی طبیعی زایمان کنی مامای خصوصی بگیر کاری که من نکردم 

اللّهم عجل الولیک الفرج

بچه اولم سزارین بودبچه دوم طبیعی هر روش برا خودش مزایا ومعایبی دارهمتاسفاته من تقریبابه هر نوع جراحی ...

پس با وجود یه سزارین خیلی خوب پیش رفت؟ من خودم پزشکهستم و میدونم که سزارین چه عمل سنگینیه و برای هم طبیعی رو انتخاب کردن اما کلا به نظر زایمان از هر نوعش خیلی ترسناکه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
مناولی سز بودم دومی و طبیعی همه چی داشت خوب پیش میرفت دردام خیلی قابل تحمل و خوب بود روند زایمانم دا ...

وای عزیزم🥹خیلی متاسفم بابت تجربه بدت..من مامای خیلی خوبی دارم که قراره کل تایم رو باهام باشه. 

من نمیفهمم چرا خیلیا مثل بچه های لجبار میخوان همه چیو تجربه کنن. اخه عزیزم وقتی میتوی بری مثل یه خان ...

عزیزم سزارین هم کاملا بی عوارض نیست. من بعد سزارین اولم تا ندین هفته حال خیلی بدی داشتم.

[QUOTE=354557747]وای عزیزم🥹خیلی متاسفم بابت تجربه بدت..من مامای خیلی خوبی دارم که قراره کل تایم رو باهام باشه. [/QUOTبخدا اگه این اتفاق نیفتاده بود بهترین زایمانو داشتم حیف خرابش کردن من بعد زایمانم تازه بدبختیام شروع شد تو یه شب دوبار اتاق عمل رفتم تا بتونن خونریزی و بند بیارن 

بعدشم که خونه اومدم بعد ۹ روز نشستم بچمو شیر بدم بخیه هام باز شد 

الانم باز جوش خورده 

نمیدونی هروقت یادش میفتم اشکم میاد   

اللّهم عجل الولیک الفرج

وای عزیزم🥹خیلی متاسفم بابت تجربه بدت..من مامای خیلی خوبی دارم که قراره کل تایم رو باهام باشه.

ببخشید ناراحتت کردم 

ان شاءالله حضرت زهرا کمکت کنه بهترین و قشنگترین لحظات رو سپری کنی و زایمان خیلی راحتی و تجربه کنی ویه بچه سالم  و صالح خدا نصیبت کنه 

منو از دعا فراموش نکن

اللّهم عجل الولیک الفرج

من زایمان اولم رو هم طبیعی میخواستم اما بخاطر جدا شدن جفت مجبور شدم سزارین شم

بله عزیزم خواهرم 

بسیار هم راضی بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
[QUOTE=354557747]وای عزیزم🥹خیلی متاسفم بابت تجربه بدت..من مامای خیلی خوبی دارم که قراره کل تایم رو ...

امیدوارم زودتر مشکلات جسمانیت حل شه و بتونی با بودن از بچه ات لذت ببری❤️❤️کاش ارون ادم هم شکایت کنی که بفهمه باید برای سلامت مریض ارزش قایل باشه

دوستم اول طبیعی بود دومی سزارین. خیلی پشیمون بود میگفت طبیعی خیلی راحت تر بودم . چند دیقه درد داری و بعدش تموم میشه. ... البته اون لگنش برا زایمان خوب بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند