2777
2789
عنوان

روی بدنم جایی چنگه انگار ناخن کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بده از اونجایی چنگ کشیدن

میبینن مردهای سایت گناهه

زیر ب ا س ن م ه

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
انجام دادم بقره پخش کردم امروز از ترسم سوزشش آمانو بریده

فک کنم تا ۳ روز اذیت میشی بعد دیگ راحتت میزارن حتما هر روز ظهر بقره پلی کن تو خونه

تا حالا اینجور شدی یا اولین بارته؟تو خواب کابوس میبینی؟فلج خواب میشی؟

اره با فاصله مثل یه تا ناخن دست

من یه زمانی اینجور میشدم 

تازه کبودی هم ایجاد میشد سنگینی نگاه یا بعضی اوقات خود من  دست یه نفر رو کمرم به حالت در آغوش گرفتن حس می کردم موقع خواب🖤🥲

درک می کنم چی میگی ولی به حرف گوش بده و قرآن بخون ۳۰جز رو روی آب و به تمام دیوار ها خونه بپاشون 

خوای های عجیب و ترسناک یا بی قراری فرزند؟ اگه این علائم هس سریع تر قرآن بخون خیلیا میان میگن تخیل و خرافات ولی به عنوان کسی که همش تجریه کرده در اطراف دیده دارم این حرف بهت میزنم

کاش می تونستم از دوست داشتنت دست بکشم(:🖤

فکر کنم نشانه وجود اجنه توی خونه هست خونه ای که قران خونده نمیشه به قران توهین میشه یا اهل دعانویسیو ...

همزاد دارم خودم همش تو خابام یکی شبیه خودم هست

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
من یه زمانی اینجور میشدم تازه کبودی هم ایجاد میشد سنگینی نگاه یا بعضی اوقات خود من دست یه نفر رو کم ...

خودمم تجربه کردم براهمین استارترو درک کردم من فلج خواب میشم و کابوس میبینم بعضی وقتا

چند روز پیش یه ویدئو دیدم یک دختر آذربایجانی جنی شده بود ویدئو کاملش بود با خواندن قران و... جن مجبور شد از جسمش خارج بشه تو شبکه تلویزیونی هم باهاش صحبت کردن میگفت قبلا مومن بودم بعد کافر شدم کار های زشت و... انجام میدادم به خدا و قران توهین میکردم بعد یه همچین اتفاقاتی براش افتاده بود یروز میخوره زمین و کلا یادش نمیاد تا روزی که اجنه رو از جسمش خارج میکنن

خودمم تجربه کردم براهمین استارترو درک کردم من فلج خواب میشم و کابوس میبینم بعضی وقتا

از صبح انقد کلافم 

دقیقا رو اعصابم داره راه میره

چند روز پیش یه ویدئو دیدم یک دختر آذربایجانی جنی شده بود ویدئو کاملش بود با خواندن قران و... جن مجبو ...

اوه شوهرمم رفت بیرون مثل چی میترسم😪

خدایا پناه میبرم به تو 

همزاد دارم خودم همش تو خابام یکی شبیه خودم هست

متاسفانه ممکنه اتفاقت خیلی بدی بیفته سرچ کنید دختر آذربایجانی که توسط اجنه تسخیر شده بود اونموقع خودتوندمیبینید متاسفانه این چیزا واقعیه و شما مستعد هیتید

دیدن همزاد تو خواب و.... اصلا خوب نیست 

چند روزی قران تلاوت کنید نماز اول وقت بخونید دعای استغاثه به امام زمان بخونید نماز شب بخونید انشالله مشکلتون برطرف میشه

بلند اذان خواندن تلاوت قران با صدای بلند قراعت سوره ناس و فلق و..

بدرود