2777
2789
عنوان

کیا چششون شوره

177 بازدید | 14 پست

من احساس میکنم واقعا چشام شوره اصلا آدم حسودی نیستم چون دنیا برام با ارزش نیست ولی از هرچی تعریف کنم بد میشه حتی شوهرم 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

من یهو ی چیزی میاد تو ذهنم.و خدا کنه مرگ یا اتفاق بد نباشه یعنی باورت نمیشه یک روز نهایتا سه روز بعد اتفاق میوفته.....مثلا یهو تو ذهنم میوفته تصادف نکردم یا فلانی چیزیش نمیشه یهو ی اتفاق میوفته شبیه ش.خودم از خودم میترسم.سیلی میزنم صورتم میگم خفه شو ذهن مریض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چندتاشو بگو 😂😂

مثلاً میگم امروز چه عجب با شوهرم دعوام نشد دعوام میشه بیشترین برا خودم اتفاق میفته🥲

مثلاً میگم امروز چه عجب با شوهرم دعوام نشد دعوام میشه بیشترین برا خودم اتفاق میفته🥲

بیشتر به نظرم خودت خودتو چشم میزنی 

چشمت برا خودت شوره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من یهو ی چیزی میاد تو ذهنم.و خدا کنه مرگ یا اتفاق بد نباشه یعنی باورت نمیشه یک روز نهایتا سه روز بعد ...

یعنی به زبون هم نمیاری ؟

من یهو ی چیزی میاد تو ذهنم.و خدا کنه مرگ یا اتفاق بد نباشه یعنی باورت نمیشه یک روز نهایتا سه روز بعد ...

همون موقع بگو ماشالله لا هول ولا قوه الا بلا

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

مثلاً دو هفته پیش گفتم شوهرم تصادف نکرده گاهی حالا این فقط تو ذهنم یهو اومد آغا صبح رفت سر کار تو راه گفت تصادف کردم.یهو میاد تو سرم دست خودمم نیست.یا میگم بچم یک ماهی مریض نشده خدا رو شکر شبش تب میگیره

از هر چی خوشت اومد صلوات بگو ذکر ماشاالله ولا حول و قوة الا بالله العلی العظیم رو بگو تا چشمت نگیره

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

مثلاً دو هفته پیش گفتم شوهرم تصادف نکرده گاهی حالا این فقط تو ذهنم یهو اومد آغا صبح رفت سر کار تو را ...

منم مثل توام . من یادمه بچه که بودم میگفتم چی میشه هر کاری بخاد اتفاق بیفته من قبلش بدونم بخدا از اون موقع اینجوری مثل تو شدم البته همیشه نه 

اگ میترسین چشم بخورین یا چشم بزنید سه مرتبه بگید

ماشاءالله لاحَولِ وَ لا قُوَهَ اِلا بِا للهِ العَلیِ العَظیم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

من هم همینطور.گفتم عجیبه مدتی شده شوهرم گیر نداده .باورتون نمیشه یک ساعت نکشیده دعوای مفصل بینمون میشه.اینا فقط تو‌ذهنم میان بدون اینکه ب زبون بیارم....و از این میترسم همیشع

من هم همینطور.گفتم عجیبه مدتی شده شوهرم گیر نداده .باورتون نمیشه یک ساعت نکشیده دعوای مفصل بینمون می ...

واقعا خیلی بده من که اعصابم خورد میشه اصلا چرا آدما باید این ویژگی مسخره رو داشته باشن