من یهو ی چیزی میاد تو ذهنم.و خدا کنه مرگ یا اتفاق بد نباشه یعنی باورت نمیشه یک روز نهایتا سه روز بعد اتفاق میوفته.....مثلا یهو تو ذهنم میوفته تصادف نکردم یا فلانی چیزیش نمیشه یهو ی اتفاق میوفته شبیه ش.خودم از خودم میترسم.سیلی میزنم صورتم میگم خفه شو ذهن مریض
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یهو ی چیزی میاد تو ذهنم.و خدا کنه مرگ یا اتفاق بد نباشه یعنی باورت نمیشه یک روز نهایتا سه روز بعد ...
همون موقع بگو ماشالله لا هول ولا قوه الا بلا
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
مثلاً دو هفته پیش گفتم شوهرم تصادف نکرده گاهی حالا این فقط تو ذهنم یهو اومد آغا صبح رفت سر کار تو راه گفت تصادف کردم.یهو میاد تو سرم دست خودمم نیست.یا میگم بچم یک ماهی مریض نشده خدا رو شکر شبش تب میگیره
از هر چی خوشت اومد صلوات بگو ذکر ماشاالله ولا حول و قوة الا بالله العلی العظیم رو بگو تا چشمت نگیره
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
ماشاءالله لاحَولِ وَ لا قُوَهَ اِلا بِا للهِ العَلیِ العَظیم
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
مثلاً میگم امروز چه عجب با شوهرم دعوام نشد دعوام میشه بیشترین برا خودم اتفاق میفته🥲
من هم همینطور.گفتم عجیبه مدتی شده شوهرم گیر نداده .باورتون نمیشه یک ساعت نکشیده دعوای مفصل بینمون میشه.اینا فقط توذهنم میان بدون اینکه ب زبون بیارم....و از این میترسم همیشع