2777
2789
عنوان

چجور به مامانم بگم عاشق شدم

377 بازدید | 27 پست

پنج ساله با یه اقایی دوستم

عاشقانه دوسش دارم خیلی تلاش میکنه شغل داره حقوق داره خانوادش از وجودم با خبرن 

اما خانواده من طرز فکرشون قدیمیه ازدواج سنتی قبول دارن

پنج سال از رابطمون گذشته دوست دارم رسمی بشه چجور صحبت کنم با خانوادم که قبول کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو مامانم 

ببین مثلا ها مثلاااااا ببین مثلااااااا اگه عاشق بشم بهت بگم عکس العملت چیه؟ دوبارع مثلا رو بگو 

بگو ی اقا از من خوششون اومده منم خوشم اومده قراره بیان جلو 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بگو بیاد جلو ۵ سال زیاده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خودش دلش میخواد همین الان بیاد اما شرایط خانواده من...

پدرش بگه به پدرتون و بیاد شرایط چی؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

۱۹سالمهپارتنرم۲۳

سنت کمه.من خودم خانوادم با اینکه روشنفکرن ولی ازدواج دختر زیره ۲۴ رو قبول ندارن.به مشکل میخورید با ازدواج تو سن کم.به خانوادت بگو با یکی قصد ازدواج دارم تا چند سال هم میتونم صبر کنم

قوی تر از دیروز💙🦋
تو خونه ما اینجور نمیشه صحبت کرد به علاوه خواهر بزرگتر دارم که هیچ جوره ازدواجی نیسترسما گیر کردم

شماره خونه تون رو بده بخ پسره

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

تو خونه ما اینجور نمیشه صحبت کرد به علاوه خواهر بزرگتر دارم که هیچ جوره ازدواجی نیسترسما گیر کردم

نمیشه به پارتنرت بگی مامانش زنگ بزنه خونتون بگه تو رو دیده و پسندیده و از در و همسایه شمارتونو گرفته؟

با خواهرت حرف بزنی چی

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
پدرش بگه به پدرتون و بیاد شرایط چی؟

پدر من دنبال یکیه که خونه ماشین داشته باشه

و خب تو این دوره واقعا براورده کردن خونه برا پسری که قراره خودش بدون پشتوانه پدرش زندگی بسازه خیلی سخته