2777
2789
عنوان

نتیجه تاپیک ها👀🤔

192 بازدید | 31 پست

داشتم فکر میکردم کاش تاپیک هایی که میذارن آخرش نتیجه گیری هم بذارن😂😭مثلا من واقعا دوس دارم بدونم بعد از کلی مشورت بالاخره چی جواب نامزدتو دادی یا بعد از کلی نصیحت و همفکری چجوری همسر خیانتکار رو ادب کردی؟ یا مثلا لباستو داده بودی به دوستت داغون تحویل گرفتی آخرش چه واکنشی نشون دادی؟ 😂😂

شما هم بگین چه تاپیک هایی رو دوس داشتین نتیجه اش رو بدونید 😁! 

البته که در اکثر مواقع با ایجاد تاپیک جدید توسط کابر مشاهده شده که کاربر به هیچ یک از نظرات توجهی نکرده و باز کار خودشو کرده 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موافقم ولی تو نودوهشت درصد موارد اسی کار خودشو میکنه ونظر کاربرا به یه ورشم نیس،فقط میخوان مارو دق بدن😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منم موافقم ولی تو نودوهشت درصد موارد اسی کار خودشو میکنه ونظر کاربرا به یه ورشم نیس،فقط میخوان مارو ...

وایی دقیقا یادمه یبار یه دختره ای نامزد کرده بود همش نامزدش تحقیرش می‌کرد و اینا، چقد من و کاربرا نصیحتش کردیم چقد گفتیم باید ادبش کنی و اینا و چقد من دلم گرفت براش همش پیگیر بودم آخرش دیدم چند روز بعد اومد نوشت بچها برا سوپرایز تولد نامزدم چی بپوشم؟ 😂یعنی قشنگ من پیر شدم 

نتیجه اش برام مهم نیست، راستش داستانهای زندگی بقیه برام مهم نیست.منم از اونام که معمولا بعد از مشورت ...

نه من خیلی مخصوصا تاپیک های غمگین اینا خیلی تو حالم اثر میذاره احساس میکنم برا خواهر خودم این اتفاق افتاده اصن یجوری ناراحت میشم و دلم میشکنه که نگم،،، تازه اگه خیانت باشه که دیگه هیچی قلبمو باید از کف سایت جمع کنن 😭😅