2777
2789

خانمها من ۴سال اینجا عضوم خب قطعا تو این همه سال عضویت من دردل خصوصی کردم عکس سه دیقه گذاشتم و سوالی داشتم پرسیدم و ...

اوایل خب وقتی تعلیق میشدی دیگ کسی نمیتونست وارد کاربری بشه و تاپیک هارو ببینه متاسفانه من همیشه با رفیقم تو یه کاربری بودیم رفیقم هم راجب مسایلش با نامزدش میزاشت و من هم راجب مسایل زندگیم و خانوادم که یه دفه توسط فامیل نزدیک همسرم شناسایی شدم من موندم و ۲۵تا تاپیک که باید حذف میشد از شانس گند من عکس سه دیقه ایی من تو گوگل هم مونده بود و عکس یه ازمایش گذاشته بودم چون اسمم ب انگلیسی بود سوتی داده بودم پاک نکرده بودم هر لحظه امکان داشت ک از همش اسکرین بگیره و حتی تاپیکای دوستم که راجب نامز سابقش بود هم رو سرمن انبار میشد من با شماره همه وارد شده بودک مادرشوهرم خواهرشوهرم و فامیلای خودم خیالم راحت بود که خب تعلیق بشی دیگ شماررو بزنن بالا نمیاد که فهمیدم تعلیق هم بشی تمام تاپیکات میمونه و من بدبخت شدم شناسایی شدم با اطلاعات محرمانه و حتی اطلاعات جنسی که دوستم نوشته بودم و نمیدونم چرا نی نی یار حذف نکرده بود خلاصه خانمها برام گزارش زدن و تمام تاپیک ها پرید من تو این مدت ۵کیلو وزن کم کردم تااینک چن شب پیش نی نی یار من رو تعلیق کرد گف تمام تاپیکایی که گزارش خورده برمیگرده خب موضوعی که جنسی بوده و ممنوع دعوا بوده و اطلاعات شخصی حتی اگر با گزارش رفته چرا باید برگرده چقدر پشیمونم از عضویتم تو این سایت حالم بده خانمها امکان برگشت هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همرو گزارش زدن پریده نی نی یار میگ بعد مدتی فعالش میکنن امکان داره؟

اگه پریده ک دیکه نه 

ولی مثلا لغو کاربری کنی تاپیکات میمونه 

کلا بهتره دونه دونه حذف بشن تو حذف تاپیک

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اگه پریده ک دیکه نه ولی مثلا لغو کاربری کنی تاپیکات میمونه کلا بهتره دونه دونه حذف بشن تو حذف تاپیک

میدونی فقط دو سه تاشو نی نی یار حذف کرد 

بقیشو خانمها گزارش زدن پرید و اینک اکثرش راجب مسایل جنسی رفیقم بود و اطلاعات شخصی من 

خب راجب مسایل جنسی باشه خود نی نی یار باید بترکونه ولی هرچقددددر تگش میکردم نمیترکوند حالا میگ چون گزارش خورده برمیگرده💔

میدونی فقط دو سه تاشو نی نی یار حذف کرد بقیشو خانمها گزارش زدن پرید و اینک اکثرش راجب مسایل جنسی رفی ...

خب لغو کاربری کن 

دیگ نشه خوند 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
همرو گزارش زدن پریده نی نی یار میگ بعد مدتی فعالش میکنن امکان داره؟

این خیلی بده به نی نی یار بگو پای زندگیت در میونه اونا که نمیان یه آشیانه رو از هم بپاشن

اندازه نگه دار که اندازه نکوست❤هم لایق دشمن است و هم لایق دوست