2777
2789

4ساله هر جا منو ببینه با حرفا و رفتارش دلمو آتیش میزنه ولی من بخاطر احترام سکوت کردم.چرا خدا جواب این ادمو نمیده؟خیلی ناراحتم خیلی بهم سخت گذشته .باعث شد عزیزترین فرد زندگیم رابطشو با من قطع کنه

خدایا میدانم که میبینی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جواب نمیدی؟جواب بده خب.مگه کیه طرف

زن داداشم.بخاطر داداشم حرمت نگه داشتم اما داداشم قید منو بخاطر دروغای زنش زد .خیلی دلم گرفته

تو دنیا باید خودمون حقمون بگیرممنم بدجور مورد ظلم واقع شدم روانی شدم

چطوری بگیرم حقمو.وقتی گناهی نکردم فقط خودمو خدای خودم خبر داره.همه شدن علیه من 

همه چی .از هر چیزی که تونسته منو خراب کنه استفاده کرده

جوآب بده فکر چیزی رو هم نکن

خدا میگه لایحه الله الجهر بالسو من القول الا من ظلم

خداوند آشکار کردن بدی با حرف را دوست ندارد مگر کسی که مورد ظلم واقع شده 

و اینکه امام علی میگه خودتون رو در مواضع تهمت قرار ندهید 

همچین امام علی:از سه تا کار خجالت نکشید :بلند شدن جلوی پای پدر و مهمان و گرفتن حق خودتون اگرچه اندک باشد

بعدش هم جواب بده ولی توهین نکن فقط در حد اینکه از خودت دفاع کنی.نه اینکه دلشو بسوزونی یا تحقیرش کنی.

از کجا معلوم که این جواب ندادن ثواب داشته باشه شاید اشتباه باشه شاید باعث شدی جرئت پیدا کنه و به بقیه هم تیکه بندازه

جوآب بده فکر چیزی رو هم نکنخدا میگه لایحه الله الجهر بالسو من القول الا من ظلمخداوند آشکار کردن بدی ...

بله درسته هر چی سکوت کردم بدتر پرده دری کردی.ممنون آبجی گلم که با حوصله راهنماییم کردی💚💚💚