imonii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 عنوان 😭😭😭😭 110 بازدید | 13 پست بچه ها بیاید کمک من ۱۵ شهریور پریود شدم الان ۳۱ شهریور لکه بینی دارم و درد شبیه پریودی حامله هم نیستم ینی با اینکه مطمئم ولی بازم استرسشو دارم😭😭😭😭😭خیلی نگرانم 1403/06/31 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5540 اگ پریود بشم چی ربطی نداره،تاخیر در پریودت باید دلیلش با سونوگرافی واژینال مشخص بشه،من خودم این مشکلو دارمپریود میشی ولی نا منظم این جانِ اولی نبود که کندم🖤
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5540 ربطی نداره،تاخیر در پریودت باید دلیلش با سونوگرافی واژینال مشخص بشه،من خودم این مشکلو دارمپریود میشی ... زود شدن یا دیر شدن حتما دلیل داره.اینم بگم خوردن غذاهای گرم،زعفرون یا مشروب باعث پریود زودرس میشه این جانِ اولی نبود که کندم🖤
imonii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 زود شدن یا دیر شدن حتما دلیل داره.اینم بگم خوردن غذاهای گرم،زعفرون یا مشروب باعث پریود زودرس میشه نه اینا رو نخوردم زیاد ولی خیلی استرس و ناراحتی داشتم 🥲شایدم حاملم نمیدونم
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5540 نه اینا رو نخوردم زیاد ولی خیلی استرس و ناراحتی داشتم 🥲شایدم حاملم نمیدونم من این ماه یه استرس بد بهم وارد شد ۲ بار پریود شدم.الانم دارم قرص میخورم ک نشم تا ماه دیگه این جانِ اولی نبود که کندم🖤
imonii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 من این ماه یه استرس بد بهم وارد شد ۲ بار پریود شدم.الانم دارم قرص میخورم ک نشم تا ماه دیگه چ قرصی میخوری
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5540 چ قرصی میخوری ال دی خارجیشو میخورم چاق نمیکنه لک هم نمیندازه.برای تنبلی تخمدان هم خوبه.دروسبلین اسمشه این جانِ اولی نبود که کندم🖤
imonii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 ال دی خارجیشو میخورم چاق نمیکنه لک هم نمیندازه.برای تنبلی تخمدان هم خوبه.دروسبلین اسمشه دردمم شبیه پریودی از دیروز انگار پی ام اس باشه ها اونطورم الانم لکه بینی تا شب معلوم نیس پریود بشم یا ن
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5540 دردمم شبیه پریودی از دیروز انگار پی ام اس باشه ها اونطورم الانم لکه بینی تا شب معلوم نیس پریود بشم ی ... من همینجوری شدملکه قهوه ای اومد بعد قط شد ۲ روز بعدش پریود شدم این جانِ اولی نبود که کندم🖤
imonii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 من همینجوری شدملکه قهوه ای اومد بعد قط شد ۲ روز بعدش پریود شدم کاش از منم قط شه ی هفته دیگه باید پریود بشم
imonii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 من همینجوری شدملکه قهوه ای اومد بعد قط شد ۲ روز بعدش پریود شدم میگم شما دل دردم داشتین من پهلوهامو کمرم درد میکنه
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5540 میگم شما دل دردم داشتین من پهلوهامو کمرم درد میکنه اره داشتم تیر میکشید این جانِ اولی نبود که کندم🖤