2777
2789

به نظرتون کیفیت زارا بهتره یا استرا؟

من از زارا میگیرم همیشه ولی الان بین یه مدل زارا و استرا موندم کیفیت استرا چجوریه کسی میدونه؟

اتفاقا بنده زعفرانیه میشینم و رشتم طراحی مد و لباسه این مدی که میگیو امثال من مد میکنن گلم 

این کیف طرحش مال حداقل ۵ سال پیش که مد بوده الان این مدل و کسی نمیندازه و وقتیم بندازی متوجه نمیشن که چقدر خرج کردی بابتش تویی که داری یه چیزی میخری حداقل چیزی بخر که ملت بفهمن گرونه😑

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا بنده زعفرانیه میشینم و رشتم طراحی مد و لباسه این مدی که میگیو امثال من مد میکنن گلم این کیف ط ...

اگر خونتون شما اونجا باشه ۱۰۰٪ این دو مدل دست بقیه هم دیدین و باز هم میگم رشتتون هم مد و طراحی باشه بازم مد شما معلوم نمیکنی که چیه برندای معروف دنیان که معلوم میکنن شما نظرتون برای خودتون نگه دارید اینکه کسی بفهمه گرونه یا گرون نیست اهمیتی نداره چون عقدشو ندارم که به دیگران بفهمونم چقدر خریدم وقتی چیزی که برندای معتبر دنیا توی سایتشون میزارن قطعا مد به حساب میاد