2777
2789
عنوان

چطوری برم به بچه های مردم درس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 16 پست
مردم کلی خون دل خوردن بچه بزرگ کردن با کلی امید و آرزو اعتماد کردن بچه هاشونو میسپارن به شماها چیزی ...

چقدر بیرحمانه نوشتی....... 

من هیچ وقت از کارم نمیزنم،  من زمان استراحتمو وقف بچه های مردم میکردم....... 

من تو خونه زنگ میزدن باااهام دردودل میکردن، من دوازذه شب و نصف شب هم صحبتشون بودم.... 

اللن فقط میگم چطوری برم که بتونم سرپا وایستم، تست روح وروان؟  ازما کرفتن نگران نباش، مشکل منم حل میشه چقدر قلبمو

چقدر بیرحمانه نوشتی....... من هیچ وقت از کارم نمیزنم، من زمان استراحتمو وقف بچه های مردم میکردم.... ...

خودت یه بار متنی که نوشتی رو بخون، از لحاظ روحی روانی پاشیدم...

معلمی مثل روانشناسی میمونه نمیتونی با حال بد با بچه ها سر کنی 

من ابتدایی که بودم معلممون به خاطر مشکلات خانوادگی افسردگی داشت و من هنوز جو بد کلاس و برخورد بد ایشون رو یادمه

من قصد ناراحت کردنتون رو ندارم فقط میگم بچه ها واقعا گناه دارن باید یه معلم شاد و پر انرژی بالاسرشون باشه.

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.