2777
2789
عنوان

کسایی ای وی اف موفق داشتن

388 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان من ۲۸ شهریور دوتا انتقال بلاست داشتم امروز روز چهار بیبی گذاشتم کنفی بود هیچ علامتی هم ندارم کسی بوده که با هیچ علامتی مثبت شده باسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنا مثبت بودی علامت خاصی داشتی من هیچ علامتی ندارم

من بله ولی دیگه اون آخر یکم حالت پریودی داشتم

شما اصلا الان نباید بهش فکر کنی دنبال هیچ علامتی نباش تا وقتی دکترت گفته بری آزمایش

میگن بلاست زودتر علایم داره یکم استرس گرفتم

منم بلاست بودم هیچ علامتی نداشتم تا یکی دو روز آخر اونم فقط یکم زیر دلم تیر میکشیو

عزیزم اصلا استرس نداشته باش و بهش فکر نکن استرس سمه برات

[QUOTE=354404224]منم بلاست بودم هیچ علامتی نداشتم تا یکی دو روز آخر اونم فقط یکم زیر دلم تیر میکشیو عزیزم اصلا استرس ...[/QUOTEببخشید که انقدر سوال میکنم ترشح هم نداشتین من بار اول که انجام دادم مثبت سد ولی قلبش تشکیل نشد دل درد کمر درد ترشح لک بینی همه اینارو داشتم 

[QUOTE=354404224]منم بلاست بودم هیچ علامتی نداشتم تا یکی دو روز آخر اونم فقط یکم زیر دلم تیر میکشیو ...

من دفعه اول منفی شدم دفعه دوم مثبت

شما که خدا رو شکر یبار گرفته این دفعه هم حتما میگیره با یه قلب خوشگل

من دفعه اول منفی شدم دفعه دوم مثبتشما که خدا رو شکر یبار گرفته این دفعه هم حتما میگیره با یه قلب خوش ...

مبارکه ایشالاه بسلامت و خوشی زایمان کنید من این دفعه  پنجمه که ای وی اف میکنم

مرسی عزیزم حالا تازه ده هفتمهنگران نباش بالاخره میشهچند ساله منتظدی؟

هشت سال طبیعی باردارمیشم قلبش تشکیل نمیشه هفت بار سقط داشتم یه بارم ای وی اف گرفت بازم تشکیل نشد الان جنین ها رو جنین شناسی کردن دوباره انتقال دادم