2777
2789

کلاس بندی کرده دوستام یه کلاسن من یه کلاس 

میگه به هیچ وجه نمیشه تغییر داد

پیام دادم معاون میگم ما درسخونیم و همه راصی بودن ازمون میگه نه اصن

پیام دادم اون معاون یکی میگم بابا اصن اسم یکی تو لیست 2 بار اومده میگه باشه صحبت میکنم 

بعد معاون اولیه اومده پیوی میگه دنبال جابه جایی نباش و امانش نیس و معاون پایه شما منم 

خدایی جه وضعشه 

هیچی از قانونا رعایت نمیشه تو این خراب شده بعد سر این مدیر و معاونا خودشونو پاره میکنن

نمیشه که اون وقت هر کی بخواد میره ی کلاس دیگه😐 

خب زنگ تفریح برو پیششون

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

نمیشه که اون وقت هر کی بخواد میره ی کلاس دیگه😐 خب زنگ تفریح برو پیششون

بالاخره چند تا جابه‌جایی میتونن داشته باشن 

يا اصن کلاس بندی و به هم نمیزدن 

الان اکترا ناراصین هیچ غلطی تو مدرسه نمیکنن بعد سر کلاس بندی گیر کردن 

2 3 نفر که اصن تو لیست نیستن یکی دو نفرن اسمشون 2 3 جا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره چند تا جابه‌جایی میتونن داشته باشن يا اصن کلاس بندی و به هم نمیزدن الان اکترا ناراصین هیچ غل ...

خب اگه اسم بعضیا باشه بعضیا نباشه باید دوباره کلاس بندی کنن

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

چرت گفته راحت میتونه جابه جا کنه برو سراغ بچه های دیگه ببین کسی نمیخواد جا به جاشه

بابا اصن اسم یکی دو نفر 2 3 جان میگم بیا یکی از اون کلاسی ج چه من میخوام برم خط بزن من برم اونجا میگه اصن نمیشهههههه نگوووو نخیررر

تو ب فکر درسی یا دوستاتی😅

فک نمیکنم اشکالی داشته باشه اگه بخوام پیش دوستام درسمم بخونم پارسالم پیششون بودم والا افت که نداشتم پیشرفتم بود 

جدای از همه ی اینا من بدم میاد از چند تا تام بوی تازه به دوران رسیده که اد دقیقا الان تو کلاسیم که 2 تاشون اونجان و واقعا اذیت میشم 

مدرسس پیک نیک ک نی تایم استراحت میبینین دیگه همو

آخه من با دوستام درس میخونم و مخصوصا یکیشون که یکم ضعیفه 

جدای از همه ی اینا من با یکی دو نفر تو این کلاسه مشکل دارم پیش دوستام باشم راحت ترم 

قرار نیس تفریح کنم یا اینکه دنبال پیک نیک باشم

به مدیر بگو

مطمئنم اونم کاری نمیکنه فقط پول میگیرن  امکانات صفره حتی کارنامه ندادن بهمون امسال که کاغذ مصرف نشه اگر فکر کردم به همه ندادن بعد دیدم تو تهران و باقی جاها دادن فقط مدرسه ما نداده

از پرژکتور و باقی جیزام باید بگم هیچی نداریم حتی ماژیکم خودمون باید بخریم بدیم به معلما اینم مدیریتشونه

😂 مدرسه همینه...نصف قوانین نادیده گرفته شدن..رو هواست..ولی این چیزا که میرسه، معاونا پدرِ بچه ها رو در میارن
😂 بذار یکم بگذره به بحث شیرین جلسه در وسط روز هم میرسید..با معاونه کار داری میبینی دفتر خالیه، بقیه کوجان؟ جلسه..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

😂 مدرسه همینه...نصف قوانین نادیده گرفته شدن..رو هواست..ولی این چیزا که میرسه، معاونا پدرِ بچه ها رو ...

بابا من پارسال اینجا بودم

کارنامه ی کلاس دهم هنوز ندادن به ما به همه دادن به ما ها ندادن انقد خر تو خره 

خب من پرسیدم گفتن آخر شهریور رفتم میگن عزیزم این برای کسایی که امتحان شهریور داشتن میگم خانم من از اول تابستون میگم برای سر کار بابام باید کار نامه تحویل بدم میگه دیگه به مت مربوط نمیشه از نمراتت پرینت میگرفتی میگم اونجا نمراتم تکمیل نبوده و اصن قبول نمسکردن میگه مشکل ما نیس 😐