2777
2789
عنوان

عکس بچم میزارم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست
عزیزم😍هزار ماشالا این بچه طفلی چشه؟ چرا الکی روش عیب میذارید حالا اون بی عقل اینجوری میگه شما نگو

من عیب نمیزارم که. چند روز پیشم بهش گفتم دکتر گفت وزن و قدش خیلی خوبه باز گفت وای نه این جون نداره

اگه اینو بگم بدتر تکرار میکنه چون ناراحتیه من خوشحالش میکنه

پس خیلی با قاطعیت بهش بگو

میشه رو بچه عیب نذاری

این تو هستی که فقط اینو میگی

هیچکس دیگه همچین نظری نداره

دیگه تکرار نمیکنه

یه بار شجاعت گفتن احساست رو داشته باش

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عیب نمیزارم که. چند روز پیشم بهش گفتم دکتر گفت وزن و قدش خیلی خوبه باز گفت وای نه این جون نداره

نظرسنجی ام نباید می‌کردی، این که میای میپرسی ینی دچار تردید شدی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نظرسنجی ام نباید می‌کردی، این که میای میپرسی ینی دچار تردید شدی

واقعا دچار صک شدم. میخواستم یدونم مگه بچه بقیه چقد تپله وزنشون چقده. گرچه وقتی میبرم دکتر میبینم بچه من نسبت به بقیه تقریبا تپله

هزار ماشاالله عکس پسرتونو دیدم خیلی وزن اش مناسب پسر من نه ماهگی وزن اش از پسر شما کمتر بود والله بچ ...

مرسی گلم کلا با همه چیه پسر من مخالف. پسر من هفته پیش دندون درآورد بجای ذوق گفت وای زود بود کاش در نمیاورد

مرسی گلم کلا با همه چیه پسر من مخالف. پسر من هفته پیش دندون درآورد بجای ذوق گفت وای زود بود کاش در ن ...

حتما حسادت می کنه ب بچه اتون جدی نگیرید اش و بهتر جلوی حرفاشو بگیرید چون پسرتون بزرگ بشه ایراد های این شخص ام بزرگ تر میشه روی اعتمادی نفس بوستون تاثیر می زاره