2777
2789

ببین ،از زندگیت حذفش کن 😘

بمیری که راحتتر زندگی میگنند...

بمون به کوری چششون شاد و خوشحاا و خوشیخت باش

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وحشتناک ترین نوع مرگ قرص برنج هسب چشمت میبنی ک تموم اندام های داخل بدنت دارن منفجر میشن و خون بالا م ...

چجوری بی درد برم؟ من خیلی درد کشیدم لااقل اینبار نه

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

چجوری بی درد برم؟

کجا بری چرا اومدی ک بری اصلا چرا ت بری 

انقدر ضعیف نباش هر مشکلی ک داری کوچک بزرگ نمیدونم هرچی ک هست قراره یه تجربه ب تو ببخشه قراره به واسطه اون مشکل بزرگ بشی و یاد بگیری 

زندگی نفس کشیدن ،سلامتی خیلی ارزشمنده این فرصت و ب راحتی از دست نده 

تا اخرین لحظه با تمام وجودت زندگی کن و خاطره بساز

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

مگه چیکار میکنههه 😢😢😢

تموم اعضای داخل بدنش پاره میشن از بین میرن

بعد اینکه اثر‌ کرد کل بدن باد میکنه«بااااد میگمااا»یبار عکس ی نفر ک‌خورده بود رو دیدم

خیلی بدنش باد کرده بود

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

چجوری بی درد برم؟

من یه تاپیک سال ۱۴۰۰ زدم و نوشتم خیلی ناراحتم دلم گرفته از این دنیا خسته شدم هیچ کس هوامو نداره دوسم نداره ادما چقدر بی محبت شدن چقدر نامردن و خیلی ناله میکردم و وقتی که ماه پیش رفتم سراغ اون اکانتم و تاپیکمو دیدم حتی یادم نمیومد برای چی اینقدر ناامید و ضعیف و ناراحت شده بودم و الان به اون روزم میخندم که چقدر ضعیف بودم 

این روزای سخت میگذره و حتی یادت نمیمونه که چرا چنین روزی ناراحت بودی و دلیلشم یادت نمیاد و خندت میگیره پس لطفا قوی باش و با زندگیت ادامه بده عزیزم

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
من یه تاپیک سال ۱۴۰۰ زدم و نوشتم خیلی ناراحتم دلم گرفته از این دنیا خسته شدم هیچ کس هوامو نداره دوسم ...

خسته و .... نیستم ولی دیگه نمیتونم بچه ۱۴ ساله هم نیستم

واسه جلب توجه هم نیست

واقعا میخوام

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

خسته و .... نیستم ولی دیگه نمیتونم بچه ۱۴ ساله هم نیستمواسه جلب توجه هم نیستواقعا میخوام

تجاوز توزندگيت داشتى براى يه دختراين بدترين دردبراى بقيه چيزهاخودكشى كنى بى فايده است