2777
2789

یه مدته این حس و دارم نسبت به همچی سرد شدم انگیزه ندارم اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم با زندگیم دوست دارم از بقیه دوری کنم حس میکنم بهم اسیب میزنن انگیزه ندارم درست و حسابی درس بخونم انگار هیچی برام مهم نیست دیگه  حس میکنم هیچ چیز خوبی برام اتفاق نمیفته دیگه نمیدونم چیکار کنم 

منم اینجوری شدم

واقعا مامان دو تا پسری؟😅

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا حال منو داری هیچ انگیزه ای ندارم شدم یه کزت تو خونه ک خواهر برادرم اخر هفته میان میخورن و میرن و این منم ک میپزم و پذسرایی میکنم خسته شدم همه مسئولیت خونه شده با من ن تفریحی ن هیچی دوستدارم برم ی جا فقط خودم باشم یا حداقل با ادمای جدید باشم از خانواده خودم خسته شدم خانواده جایی برای من که هیچوقت خود واقعیم نبودم ی پیاده روی میخوام برم خواهر بزرگم دممه جوری از زندگی خشته شدم دلم میخواد بمیرم همه خونه شوهر این دغدغه هارو دارن من تو خونه بابام آقا بالاسر دارم و همش کار کار کار

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
دقیقا حال منو داری هیچ انگیزه ای ندارم شدم یه کزت تو خونه ک خواهر برادرم اخر هفته میان میخورن و میرن ...

اره  درکت میکنم (: من حس میکنم زندگیم داره بیهوده تلف میشه نمیتونم کارایی که میخوام و انجام بدم اصلا نمیدونم چه کاری انجام بدم که خوشحالم کنه تا چند مدت پیش کار میکردم اما الان انگیزم از بین رفته چند ماهه خونم  توهم حس میکنی انگار دلت برای خودتم نمیسوزه ؟

آره البته سنی ندارم 😂😂😂

چند سالته مگه؟😂 بچه ها چند سالشونه؟

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

خودم ۳۱پسربزرگم۱۵پسر کوچیکم ۱۲ سالشه

چه مامان کوچولویی بودی پس😅

اسمشونو چی گذاشتی حالا

یوسف و یاسین

عزیزم خداحفظشون کنه