2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گاهی پروپرانولول ۲۰ میخورم ضرر داره؟

تجویز دکتر بوده ولی فقط قبل باشگاه میخورم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

من عفونت معده، ورم و زخم هر سه تا داشتم بهم 4 تا دارو دادن....از موقع میخورم ی چیزایی مث ورم بهتر شده ولی یه چیزایی بدتر شده و برگشته مثلا دهنم همش پر اسیده و ترشه خسته شدم..... 

واقعا نمدونم بهترین داروی معده چیه برا این حم از ورم و رفلاکس و اسید زیاد

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭
قرق متفورمین رو میتونم نصف کنم تو بلعش مشکل دارم نمیتونم بخورم. لوپراکس ۴۰۰ چی میشه نصف کرد؟

متفورمین دو نوع داره یکی پیوستە رهش که نمیشه نصفش کرد ، یکی عادی که میشه نصفش کرد ، عادیه تنها دوز ۵۰۰ و ۱۰۰۰ داره ولی پیوستە رهشە یدونە ۷۵۰ هم داره . ببینید اگر طبق دوزی کە گفتم هست و خط داره نصف کنید