2777
2789

اینجا مادرشوهر داریم؟ یا خواهرشوهر؟؟؟ 

کاش بیاین صادقانه احساستونو نسبت ب عروس بگین اینک ی سری از عروسام رفتار درستی ندارن شکی درش نیس ولی واقعا خیلی جاها ضربه اصلی از سمت خانواده شوهره 

برام جالبه تا پسراشون مجردن اصرار و اصرار ک زن بگیر بعد ک ازدواج میکنن انگار با عروس وارد میدون جنگ میشن

من خودمم در اینده ی خواهر شوهر خواهم شد ولی بخدا وقتی ب سر و سامون دادن برادرم فک میکنم ذوق زده میشم ی ذره ت دلم بدبین یا حسود نیستم 

خودم قبل ازدواج فک میکردم ک رفتار بد مادرشوهر با عروس موند تو قدیما ولی بعد ازدواجم ی رفتارایی از سمت خانواده ی همسرم دیدم ک واقعا تعجب کردم

کاش ادم بتونه ریشه یابی کنه بدونه چرا اینجوری رفتار میکنن☹️

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دیروز رفتیم شام با اینکه برنج داشتن جلو من نیمرو گذاشتن

☹️برام جالبه خودشون خجالت نمیکشن از این رفتارشون☹️چرا سعی نمیکنن متشخص باشن

مقصر مشکلات عروس و خانواده شوهر خودِ شوهره است

مردا بلد نیستن جایگاه همسر و مادر و خواهر رو با هم قاتی نکنن و باعث تنش و دعوا میشن

ولی یه زن بلده پدرش و برادرش و شوهرشو روبه روی هم قرار نده

{ خانم هستم }
من عاشق مادرشوهرمم. خواهر شوهر ندارم. مادر شوهرم تو این همه سال نه بی احترامی کرده و برام همیشه مثل ...

یکی ازدلایلش اینه که خواهرشوهرنداری😅

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

به قول یه کاربر دید انتقادی دارن به عروس من خودم آروم هستم سرم توی کار خودم هست خانوداه همسرم با من خوبن ولی یه سری رفتارهایی میکنن واقعا آدم کفرش درمیاد مثلا مادر شوهر من میاد تا .توی خونه من رو درمیاره بابا زشته 

مقصر مشکلات عروس و خانواده شوهر خودِ شوهره استمردا بلد نیستن جایگاه همسر و مادر و خواهر رو با هم قات ...

عاخه وقتی مادرشوهر من میخواد مثلا ی چی بفرسته خونمون فقط سهم پسر خودشو میفرسته دیگ اینک تقصیر شوهرم نیس🤣🤣

به قول یه کاربر دید انتقادی دارن به عروس من خودم آروم هستم سرم توی کار خودم هست خانوداه همسرم با من ...

منم کاری ب کار کسی ندارم و شاکین میگن ت حریم نگه میداری 

دوس دارن وقتی میان خونم ب همه چی رسیدگی. کنن. مخصوصا پدرشوهرم