2777
2789
عنوان

بررسی نظر عموم جامعه

45 بازدید | 8 پست

باسلام و خسته نباشید.

متن ارائه شده صرفا جهت اطلاع از نظر عموم جامعه ایرانی می باشد و تبلیغ و ترویج هیچ عقده ای نیست لذا خواهشمندم به اشتباه این پیام را ترویج عقاید تلقی نکنید.

یک پسر 26 ساله رو در نظر بگیرید که متولد شهرستان در ایران و در یک خانواده نسبتا فقیر و مذهبی افراطی بدنیا اومده .

در کودکی خاطرات تلخی برای او افتاده که بدلایلی قابل بیان نیست.

از 16 سالگی شروع به تحقیق و مطالعه روی نظریه های علمی مرتبط با کیهان و تکامل بشر کرده و بعد از یک سال تحقیقاتش رو روی ادیان و گرایش های معنوی انجام داده و در 20 سالگی بعد از پایان تحقیقاتش روی این مطالب به تجارت علاقه مند شد و 6 ساله که روی تجارت و مباحث مالی و کنار اون مباحث فلسفی رو دنبال می‌کنه. 

این فرد تنها ارتباطش با جنس مونث که دوستی ساده در حد چت در 14 سالگی بوده و بعد از اون چه با جنس مونث و چه مذکر ارتباط و دوستی نداشته و تا 26 سالگی فقط روی فلسفه و تحقیق روی مطالب علمی و تجارت فوکوس کرده. 

الان این فرد 26 سال دارد و مشغول تجارت است و شغل این فرد در ایران با سختی های زیادی همراه است و قصد دارد به روسیه مهاجرت کند.(بنا به دلایلی نمیتوان شغل دقیق این فرد رو بیان کرد)

ابن فرد از ۸ سال پیش در این فکر بوده و الان به زبان روسی و انگلیسی به طور کامل تسلط دارد و به عربی تا حدودی. 

بار ها سعی کرده در ایران روابط عاطفی رو برقرار کنه اما بدلیل دیدگاه سطحی جامعه نتوانسته با کسی ارتباط برقرار کنه.

تا بحال چندین مقاله راجب ادیان و فلسفه زندگی نوشته ولی بدلایلی که نمیتوان بیان کرد منتشر نشده.

خود را جای این فرد بگذارید: در ایران ازدواج میکنید یا در روسیه ؟ 

مجدد تکرار میکنم این متن صرفا جهت اطلاع از نظر عموم جامعه است و هیچ عقیده خاصی را ترویج نمی‌دهد لطفا این متن را به اشتباه تلقی نکنید.

با تمام وجود نظرات تمام عزیزان رو خواهم خواند لطفا از نشر نظرات و دیدگاه های غیرمنطقی که صرفا جهت جلب توجه است خودداری کنید.

هم فکرش طبیعتا هم در روسیه وجود داره هم ایران بستگی به سلیقه فرد داره

از بیان نظرتون سپاسگزارم 

گمان میکنم به متن دقت نکردید.

بیان شد شما خودتان رو بزارید جای این فرد و کاری که میخواهید انجام بدید رو کامنت کنید.

بازهم سپاسگذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیان نظرتون سپاسگزارم گمان میکنم به متن دقت نکردید.بیان شد شما خودتان رو بزارید جای این فرد و کار ...

خواهش میکنم 

من که دخترم ایده آلم یه مرد ایرانی نیست ولی اگه وااااقعا همفکرم پیدا بشه و سبک زندگیمون بخوره فکر میکنم بهش   رفتار و اخلاق آدما مدود به مرزها نیست همه جا همهجور آدمی هست بازم میگم باید موردش پیش بیاد مگر اینکه بخوایید سنتی  ازدواج کنید قضیه اش فرق داره

خواهش میکنم من که دخترم ایده آلم یه مرد ایرانی نیست ولی اگه وااااقعا همفکرم پیدا بشه و سبک زندگیمون ...

فکر میکنم به کل منظور پیام رو نفهمدید .

شما الان یک پسر ۲۶ ساله این با این مشخصات که دارید به صورت کاملا مستقل زندگی میکنید و به ازدواج سنتی هم اعتقاد ندارین .

علت اینکه داخل ایران ازدواج نمیکنید اینه که نتونستید تو این مدت کسی رو پیدا کنید که سطح فکریش سطحی نباشه.

حالا این ترس رو دارید که در روسیه هم همچنین کسی پیدا نشه.

نکات تکمیلی : از نظر مالی هیچ مشکلی نداری.

حالا دوباره نظر جدیدتونو کامنت کنین(الان دیگه پسرین دختر نیستین)

فکر ازدواج رو فعلا از سرم بیرون می‌کنم. 

به دنبالش نمیرم. 

با توجه به این که ۲۶ سالمه و دیر نشده صبر میکنم تا پیش بیاد. 

مهاجرتم رو هم میکنم‌ 

در اون محیطی که دوست دارم برم، قطعا موارد بهتری خواهم پیدا کرد. 

حالا ایرانی مقیم خارج یا خارجی.

منظورم اینه فعلا تو جایگاه اصلیم نیستم و سعی میکنم برم همون جایگاه اصلی ای که مدنظرمه. 

سلام

من اگه جای ایشون باشم فعلا به ازدواج فکر نمیکنم

اول به کشور مد نظرم مهاجرت میکنم و زندگیمو اونجا شروع میکنم...

مهاجرت چالش های جدید و متفاوت خودشو داره و باید اول از پسشون بربیام و رفع و رجوعشون کنم

وقتی که جا افتادم و زندگیم به ثبات رسید و خودمو تو محیط جدید پیدا کردم بعدش طبق تجاربی که از زندگی و معاشرت با مردم هر دو کشور به دست آوردم تصمیم میگیرم که کجا ازدواج کنم. در اون مرحله دیگه خودم بدونِ نیاز به نظرسنجی متوجه میشم که کجا برای من مناسبه

چه بسا که قبل از تصمیم گیریِ من خدا خودش همسر همدل و شایسته رو سر راهم قرار بده

عاقبت بخیر بشید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

سلاممن اگه جای ایشون باشم فعلا به ازدواج فکر نمیکنماول به کشور مد نظرم مهاجرت میکنم و زندگیمو اونجا ...

از اینکه نظرتو بیان کرید ممنونم نظر منطقی و قابل قبولیه.

پی نوشت کنم که همسر ایندشو این فرد خودش انتخاب میکنه و به این معتقد نیست.