2777
2789

بچه ها من یک کتاب زیست جامع مهروماه۱۴۰۱ دارم و ریاضی مهروماه ۱۴۰۱ باید چاپ جدید بخرم یا همینا خوبه اگه کتابهای دست دو سال پیش بگیرم چی؟ 

کدوم نشر؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید

باید دوتا منبع تست بزنی واسه هر درس

برای زیست

منبع 1 خیلی سبز جامع

منبع 2 آی کیو

برای شیمی

منبع 1 اگر فیلم آموزشی نمیبینی مبتکران اگه میبینی جامع خیلی سبز

منبع 2 آی کیو

برای فیزیک 

منبع 1 خیلی سبز یا الگو  یا آبی قلم چی هر سه تاش خوبن 

منبع 2 بازم آی کیو

برای ریاضی منبع سه تا بزنی خیلییییی خوبه

منبع 1 مهرو ماه که داری اوکیه

منبع 2 میکرو گاج

منبع 3 آی کیو

موفق باشی

بستگی ب سطحتون داره 

اگه کتاب غیر متناسب با لول تسلط تون انتخاب نکنید مطالبو عمیق یاد نمیگیرید

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب سطحتون داره اگه کتاب غیر متناسب با لول تسلط تون انتخاب نکنید مطالبو عمیق یاد نمیگیرید

ممنونم میشم به سوالم جواب بدید الان کتاب زیستم عوض کنم ؟ اگه چاپ پارسال باشه مشکلی نداره دست دو بگیرم؟ و اینکه من زیستم در حد متوسط به پایین 

ممنونم میشم به سوالم جواب بدید الان کتاب زیستم عوض کنم ؟ اگه چاپ پارسال باشه مشکلی نداره دست دو بگیر ...

نه مشکلی نداره.

ولی در مورد منابع و روش مطالعه هر درس به مشاوری که بیو معرفی شون کردم کمک بگیرید راهنمایی تون میکنن

حالا که میخواهید پشت کنکور بمونید لطفا تمام تلاشتون رو اصولی و حرفه ای بکار ببندید چون رشته تجربی مثل بقیه رشته ها نیست که  فقط متکی به خودتون پیشروی داشته باشید و اینوتجربه من از یکسال پشت کنکور موندن و در نهایت رسیدن به نقطه مطلوبم هست

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم