2777
2789
عنوان

کوچک کننده بینی

218 بازدید | 9 پست

آنزیم کوچک کننده بینی چیه‌..میگن عوارض بدی داره ...کسی انجام داده ...راضی بوده یانه...

خودم نمی‌خوام انجام بدم ..فقط میخوام تجربیاتتونو بدونم خانوما..

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب های بینی رو میگیره

به جایی یه نفر نوشته بود اصلا انجام ندید کورتونه و ممکنه خیلی عارضه داشته باشه بعدها.منم دقیق دوست دارم بدونم چیه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

من هر وقت سرم را پایین نمی اندازم و شب ها سرم را خم نمیکنم دماغم قلمی میشه😁

برا منم نیم رخ خوبه 😁

عزیزم تاپیک سال۴٠۱تو دیدم گفنی رفتی دکتر تشخیص تودع داده خوب شدی من امروز وقت. سونو دارم

سلام عزیزم .آره خداروشکر خوبم ...دیگه ولی سال سختی داشتم شیمی درمانی .. جراحی ..پرتو .والانم تحت نظر دکترم . بیماریم یکم پیشرفته بود اما خوب شدم.. ایشالا میری سونو ومشکل خاصی نداری ..اما‌خیلی خوبه پیگیری وچکاب برای همه