2777
2789

خانوما توروخدا بگین چیکار کنم سر مادرشوهرم با شوهرم دعوام شد جلو مادرشوهرم و برادرزاده ش به من گفته دیگه نمیخوامت مگه زوریه جم کن برو خونه بابات منم گفتم هیچ جا نمیرم مگه شهر هرته من تو رو میخوام تو هم الان مغزت شلوغه این حرفارو میزنی 

مادرشوهرم میگفت باسد بری مگه پسرم نمیگه دیگه نمیخوامت برو منم برم یه زن نمونه براش بگیرم 

منم گفتم هیچ جا نمیرم من خونه و همسرمو دوس دارم فقط میخوام بهم توجه کنه و انقد منو کتک نزنه به خاطر شماست که همیشه دعوامون میشه 

راستی یه پسر بچه یازده ماهه ام دارم 

اما دیگه واقعا تحملم تموم شده هرچیم اینو میگم میگن هری میتونی بری میشینی باید اینارم تحمل کنی 

چیکار کنم به نظرتون 

به خدا بریدم 

هر ماه یه دعوای مفصل داریم ما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم مگ چند بار زندگی میکنه ک اینطوری بگذرع؟ 

بچرو جا بزار همه چیتو جمع کن بیا خونه بابات 

به راحتیام ا دلت در نیاد

مگ شر هرته بت بگه برو نمیخوامت؟ 

بنشونش سرجاشون هم خودش هم خانوادش

بچه اوزدنت چی بود وقت هر ماه دعوا مفصل دازی

بخدا قبلا اینطوری نبود خیلی بچه دوسداشتیم همین که بچم شد سه چهار ماه هر ماه یا هر دوهفته یه بار ما سر مسایل کوچیک و جزئی اینجوری دعوامون میشه 

باید بزنی تو دهن شوهرت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

مهریت چقدره؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

چه مادر شوهر پرویی حالا هر کی بود میومد رابطه عروس و پسرشو جوش میزد این بدتر داره خراب میکنه

دقیقا هرچیم من میگم مادرت این حرفارو بهم زده میگه غلط میکنی گ.و.ه میخوری در مورد مادر من این طوری حرف میزنی

الآنم خودتو قانع کنی با بچه و نری بعدها میری 

نری هم بعدها تایپیک خیانت‌‌میزنی یا کلا هم بچه می‌ره دنبال زندگیش هم شوهرت و تو تو این زندگی پیر میشی 

کلا تا وقت داری برو خودتو نجات بده

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»
الآنم خودتو قانع کنی با بچه و نری بعدها میری نری هم بعدها تایپیک خیانت‌‌میزنی یا کلا هم بچه می‌ره دن ...

منم دنبال فرصتم فقط نمیدونم چطوری میگه بچه رو بهت نمیدم هر جا میخوای بری برو منم میخوام بچم کنار خودم باشه ولی نمیدونم چطوری چیکار کنم تا خونواده ی خودمم پشتم باشن 

البته هنوز خونوادم چیزی نمیدونن

عزت نفس داشته باش یا برو بیرون یا بیرون بندازش هرچقدر بیشتر بگی ن همین میمونم و و من زندگیمو می‌خوام ...

اخه چطوری بندازمش بیرون وختی تو خونه مادرشوهر زندگی میکنم🥺🥺