2777
2789

امسال کنکور دارم 

و رفتم روانپزشک واسه تمرکز و ناامیدی 

خیلی واسش عادی بود

گفت عادیه خیلیا سال کنکور قرص میخورنن

مشاور مدرسمون میگفت خیلی از بچه ها چیزی نمیگن ولی سال کنکور قرص اعصاب میخورن

ببینید چه به سرمون میارن

همه نوجوانا تو این سن تینیجری میکنن و زندگی میکنن و پارتنر دارن و با دوستاشون سفر میرن و تجربه کسب میکنن و علایق و استعدادشونو کشف میکنن

ما هم باید عین سگ با افسردگی و حال بد درس بخونیم تهشم میشیم یه دکتر مهندس افسرده که هیچی از آداب اجتماعی نمیدونه و جوونیشو حروم کرده 

عین سگ!🚶🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خدا لعنتشون کنه...حالا من بدنم به قرص خیلی واکنش نشون مبده حتی قرص سرماخوردگیم نمیتونستم بخورم اون سال چون بشدت بیحالم میکرد هر مرضی میگرفتم مجبور بودم بدون قرص و مسکن دوره نقاهتو بگذرونم که یوفت به درسم اسیب نزنه

اه چه خوب که تموم شد:/

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

ببخشید میشه بپرسم چطوری نمرات نهاییت انقدر بالا شد؟نابغه ای؟چرا امسال انقد معدلای اینجوری داشتیم؟همه ...

عین سگ خوندم تو طول سال

ولی تو کلاسمون چندین نفر بالاتر از منم بودن

خیلیا امسال جدی گرفتن نظراتشون یالا شد

عین سگ خوندم تو طول سالولی تو کلاسمون چندین نفر بالاتر از منم بودنخیلیا امسال جدی گرفتن نظراتشون یال ...

دور از جونت...امیدوارم بهترین رتبرو بیاری دختر

و اینکه واقعا مگه به خوندنه به هوش هم هست چطوری این همه ادم یهو باهوش شدننن

فیزیک شیمی ریاضی ۱۹ خورده؟

میشه معدل ۳ سال راهنماییتم‌بگی؟

و یچیز دیگ

اگه قصد مهاجرت داره به رشته های علوم پایه دانشگاه های معتبر هم فکر کن

خلاصه ک‌موفق باشی

عین سگ خوندم تو طول سالولی تو کلاسمون چندین نفر بالاتر از منم بودنخیلیا امسال جدی گرفتن نظراتشون یال ...

نوع مدرستم میگی؟

خیلییی ببخشیدددد

منم یمدت سر استرس روانپزشک میرفتم البته من وسواس فکریم داشتم

دور از جونت...امیدوارم بهترین رتبرو بیاری دخترو اینکه واقعا مگه به خوندنه به هوش هم هست چطوری این هم ...

عزیزم ریاضی و شیمی و فیزیک و …. نمره بالا گرفتنش سخت نیست خصوصا برای کسی که تست زده باشه و کنکوری خونده باشه 

عزیزم ریاضی و شیمی و فیزیک و …. نمره بالا گرفتنش سخت نیست خصوصا برای کسی که تست زده باشه و کنکوری خو ...

اخه به هوش نیس مگه؟مگ نباید خیلی باهوش باشه چنین نمره ای بگیره؟جدا تعجب کردم هرکی اطرافم بود یهو معدلاشون اینجوری بالا کشیده شد چطوری باهوش شدن اصن نمیفهمم