2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ی سوال فوری دارممممم

16 بازدید | 3 پست

من می‌خوام مشاور تحصیلی برای کنکور بشم و تو دیوار می‌گشتم و ی همچین چیزی هم پیدا کردم تلگرام پیام دادم و بعد کلی صحبت بهم گفتن ما دوره آموزشی داریم ک چون خیلیا اومدن و این دوره و شرکت کردن یاد گرفتن و رفتن یا ول کردن الان ی مبلغی میگیریم که  مطمعن باشیم شما همکاری میکنید!

و بعد تو حقوق ماه اولتون بهتون پس می‌دیم اونوقت مبلغ دوره چنده؟ ۷۰۰؟

چه تضمینی واسه منی که دارم این پول و میدم هست اونوقت؟ بنظرتون من فقط زیادی بدبینم؟ چون خب مبلغی هم نیست که بشه پیگیری کرد و فقط آدمای امثال من و پیدا میکنن و بعدشم که هیچ به هیچ! این پول  واسه ی نفر اونقدری نیست که پلیس فتا پیگیری کنه ولی واسه خودشون ک از آدمای زیادی این پول و میگیرن میشه خودش ی پول کلان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.