2777
2789

سرم اوردن 

م

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم کاربریت🤤

امضات❤️

عزیزم اگ واقعا چند ساله نرفتی حتما دلیلی داشته بهتره دیگ نری

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

چند ساله نیومدم 

بخاطر عروسی برادرم اومدم 

تازه اسباب کشی کردن 

اومدم دیدم وسایل هاشون پهن نکردن 

خونه خیلی کثیف هیچی رو نشستن 

منم باردارم بعد کلی سال 

مادرم نه درست صبونه اماده میکنه نه ناهار میپزه 

وسواس دارخ صب پامیشه لباسشو میشوره ساعت میشه ۱۲ ظهر نمیزاره نه چایی دم کنم خودم نه دست به یخچال بزنم ابروم پیش شوهرم رفته

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

اوموم عقد کنون برادرم زود عقد کنن برگردیم که تحمل نکنیم این شرایط رو 

داییم فوت کرده فقط رفتیم خواستگاری 

اونجام پادرم گفت بزارین بعد چهلم خانوادم 

حالا هیچکدوم از خانوادشم نمیخاد بگه میگه دعا نویسن بدمونو میخان 

منم موندم میخوایم به خانواده عروس چی بگیم 

خودمم نه ناهار میده نه شام 

دیشب ساعت۲ شام پخته شوهرم خوابیده امروزم پاشده رفته شوهرم بیرون صبحونه خورد اومد 

از اونورم عروس گفت مادرت گفت بعد چهلم 

من باید بمونم تا چهلم شکنجه