2777
2789
عنوان

كاربر رواني به نام sara1403…

434 بازدید | 19 پست

سلام اين كاربر امروز يك تاپيك زد من نظر خودمو دادم 

ايشون هي ريپلاي كرده منو بالاي ٨-١٠ بار .. بحث كرديم

انگار نظرم به مزاجش خوش نيومده 

الان يك اكانت فيك ساخته و اومده منو فحش ميده البته جوابش دادم اما واقعا تحمل يك جواب منطقي رو نداره و من أصلا به ايشون توهيني نكرده 

شما خودتون برين تاپيكش ببينين 

مشخصه كه سنش كمه حالا هم اومده با يه اكانت ديگه حرفاي بدي بهم ميزنه 

واقعا توي ني ني سايت بعضيا رواني هستن 

از اونجايي كه من بحث و دعوايي با كسي نداشتم مطمينم اين كاربر همين كاربري است كه امروز صبح واسش كامنت گذاشتم و شروع كرد ريپلاي كردنم 

البته من به برگشتن بدي به ادما معتقدم و به شدت مطمينم اين خانم كه دنبال ازار اين و اون هست حتما چوبش رو خواهد خورد، بعضيا فك ميكنن چون محيط مجازي است ديگه تاواني نداره! 

چقد بیکار و بیماره

ولش کن جواب نده بابا اینا دست خودشون نیست تو واقعیت عرضه ندارن به کسی جواب بدن تو مجازی پشت همین اکانت ها عقده گشایی میکنن بدبختا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خب از اسم کاربریش معلومه چیه عقده ایه ولش خیلی بدبخته اینا باید دلت براشون بسوزه گناع دارن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا روانین بیمارن کلن 

اعصاب خودتو خراب نکنچ

چی گفته بودی مگه ؟البته کارش توجیه نداره

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

چه خنگ 🤣 انتقام ۱ 😐 نتیجه دائم سریال ترکی دیدن میشه این 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تاپیکشو خوندم 

اون مقصر بوده واقعا 

@niniyar_3  

@niniyar_5  

سلام وقتتون بخیر بی زحمت رسیدگی کنید🙏🏻🌺

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دستت درد نكنه هي ميخوام تگ كنم ني ني يارو نميشد

سلام تاپیک زدن و اسکرین گذاشتن از پست کاربرا ممنوع هست باید پست توهین رو گزارش بزنین رسیدگی بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چقد یه عده بی انصافو بیشعورن تو این سایت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

استارتر شما هم اهمیت نده 

تو این سایت همه مدل آدمی هست 

نادیده بگیرشون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام تاپیک زدن و اسکرین گذاشتن از پست کاربرا ممنوع هست باید پست توهین رو گزارش بزنین رسیدگی بشه

سلام ببخشید منم یه تاپیک دارم با این مضمون که یه کاربری هی توهین میکرد براش تاپیک زدم الان اون کاربر تعلیق شده من چطوری میتونم اون تاپیکمو تعطیل کنم؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بعضیا روانین بیمارن کلن اعصاب خودتو خراب نکنچچی گفته بودی مگه ؟البته کارش توجیه نداره

خلاصش اين بوده 

ايشون گفتن كه كارگر ها از ساعت ٦ سر و صدا ميكنن

اولش گفتم برو تذكر بده

گفته پيام دادم اما بلاكم كرده همسايه و پدر و برادرش هم سمت همسايه رو گرفتن 

منم رفتم اينترنت سرچ كردم كه قانون كار و مزاحمت همسايه از ساعت ٧ حق كار كردن دارن و سوال پرسيدم كه توي خونتون فقط شما يعني اذيتي بقيه اذيت نميشن

ايشون هم بهش برخورد!! كلي ريپلاي كرده

خودش مردم ازار تشريف داره بعد ميگه كارگرا مردم ازارن، بابت يك نظر كلي به من حرف گفته! و صبرمو لبريز كرد