2777
2789
عنوان

از عشق متنفرم

161 بازدید | 6 پست

باعث نابودیم شده

بنظرم هر عشق دو طرفه ای هم یه روز واسه یکیشون تموم میشه

دیگه مث قدیم نیست مث فیلم و داستانا هم نیست

میخوام بالا بیارم تموم حسای تو دلمو

واقعا خیلی حالم بده حالت تهوع دارم استرس و دلشوره دارم نمیتونم بخوابم شبا بدنم داغون شده :)

چرا انقد نامردی و خیانت زیاد شده

مسموم شده فکر و حسم شایدم بخاطر این فضاس

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

فقط عشق یکطرفه هس ک آسیب میزنه .. اون عشق دو طرفه هم ک میگی برا یکی تموم میشه .‌ از اولشم هوس بوده براش .. عشق واقعی هیچوقت تموم نمیشه .. البته نود درصد عشقا هورمونی و هوس هس .. ک تبش میخوابه .. واقعی تا ابد تو دل طرف می مونه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی دیگ حوصله ندارم.عشق فداکاری مخاد.گذشت مخاد

تو راه عشق هزار تا توهین.تحقیر.کنایه.کلا بدبختیه

این نمی ارزه 

شکرخدا این روزا آدما خودشون و بیشتر از دیگری دوست دارن.ب این راحتی دل نمیبندن

کسی دیگ حوصله ندارم.عشق فداکاری مخاد.گذشت مخادتو راه عشق هزار تا توهین.تحقیر.کنایه.کلا بدبختیهاین نم ...

من اونو بیشتر از همه خاستم

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

کسی دیگ حوصله ندارم.عشق فداکاری مخاد.گذشت مخادتو راه عشق هزار تا توهین.تحقیر.کنایه.کلا بدبختیهاین نم ...

عشق ک بیاد دست خود طرف نیس ک بخواد دل ببنده یا نبنده .. البته این روزا انقد روابط متعدد شده ک عشق و اینا نمیرسه .. تموم نشده میرن با بعدی

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏