2777
2789
عنوان

چقد نظر دادن اینجا خطرناکه

323 بازدید | 25 پست

من اغلب فقط خواننده ام ولی یه جاهایی نظر میدم واکنشا برام خیلی عجیبه...مثلا طرف داره عقیدشو میگه اگه موافقت کنی ک اوکیه اما امان از اینکه مخالفت کنی یا سریع میگه از کارما بترس یا میگه تو زندگیت حالت خوب نیست اینجوری حرف میزنی یا میگه قضاوت نکنین ... خب اگه فقط نظر خودتونو قبول دارید چرا تاپیک میزنید؟

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

دقیقا

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک عده هم راهنمایی میخان بعد هر راهی رو بهش پیشنهاد کنی یک بهانه ای میاره 😐 کاملا مشخص از رو بیکاری تاپیک زده و مخالفتش فقط برای کش دادن و تعداد پست بیشتر گرفتن !!!  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تو اینستا هم این مشکل هست ، اصلا پیج پابلیک درباره طبیعته ، مثلاً درباره رودخونه یه چیزی می‌نویسی یهو میان دایرکت هر چی دهنشون درمیاد میگن ، بابا من نظر خودم و گفتم ، صاحب پیج ساکته اصلا لایک کرده شما چرا جلز ولز میکنین ؟!🤦

دقیقا

دیروز یه نفر یه تاپیک زده بود بعد توی یه حرفش یه جمله ای گفته بود ک توهین بود به یه شغل...من کاملا اینجوری برداشت کردم و واقعا عصبی شدم وقتی براش نوشتم ک اصلا اینجور نیست و قرار نیست با تجربه محدود خودش کل اون افراد رو قضاوت کنه و انقد خودشو فهمیده و باسواد و اونا رو بی سواد بدونه... سریع اول ک گفت به شما ربط نداره از تاپیکم خارج شو بعدم نوشت حالمو بد کردی نتیجشو میبینی تو زندگیت....حالا من ک نظرشو خوندم و اعصابم خورد شد قراره نتیجش رو کی ببینه تو زندگی؟:///ینی طرف فقط منتظر شنیدن تاییده با یه مقدار مخالفت سریع میزنه اون کانال....خب باهام بحث کن و نظر بده چرا میری سراغ کائنات و کارما و...

خب اینا کلا با انتقاد کردن مشکل دارن

اره من اگه طرف باهام بحث کنه تا حرفشو ثابت کنه مشکلی ندارما ولی یهو میزنن تو خط قضاوت نکن و انرژی و... ادم میمونه چی بگه اونم زمانی ک من توهینی نکردم فقط عقیدشو گفته و من گفتم مخالفم باهاش