2777
2789

فامیل درجه یکمونه بشدت پست و نامرد وعوضی هر روزی که روی زمین باشه با ظلم باعث بدبختی دیکران میشه

یبار بایکی دعواش شد نوچه هاش فرستاد گوش طرف بریدن گذاشت تو گاو صندوقش نشون دیگران میداد احساس قدرت مبکرد

۵۰سالشه میره با دخترا کم سن ۱۴ ۱۵ ساله دوست میشه گولشون میزنه و...

ادم های فقیر و پیر واصولا بی سواد رو پیدا مبکنه ازشون کلاهبرداری میکنه بعدم تهدید میکنه که شکایت نکنید 

چندسال پیش عمدی یه نفر رو کشت و ۲تابچه رو بی پدر کرد بعدشم با زور و تهدید مجبورشون کرد رضایت بدن 

بعد باعث مرک ۶تا جوون زیرسال شد چون اونارو رقیب خودش میدونست وبینشون دعواانداخت من خودم اونجا شاهد تلفن زدن هاش و برنامه ریزی هاش بودم ی نفر کشته شد ۵تا دیگم اعدام شدن و بعد خانواده هاشون فهمیدن کار این عوضی بوده

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

عاشق ی زن متاهل شده بود اینقدر تهدیدشون کرد اذیتشون کرد ک باید ازشوهرت جدا بشی بیای بامن ک ازدستش فرار کردن رفتن یه شهر دیگه 

فامیل درجه یکم اما سخت واسم وقتی فگر مبکنم هز لحظه زندگیش برابر با بدبختی ادم های دیگه

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور که شما گفتین  چون تازه هم بیدار شده بودم فکر کردم ۷۰سال قبل از خواب بیدار شدم ترسیدم  خداییش یکم تو نوشته هاتون دقت کنید مخصوصا اول صبح آخر شب  که اکثرا کاربرا خواب آلودن 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چقدر کثافت و ترسناکه زیاد بهش نزدیک نشیدحس میکنم داییت یا عموته درسته؟

چه حس ششمی داری شما!!!!!

خداییش بگو من امروز میتونم طلبمو از مشتری‌ بعد از دو سال بگیرم یا نه ؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .