2777
2789
عنوان

بیاین پیشنهاد کاری بدین تورو خدا

217 بازدید | 18 پست

لطفا هر کی هر نظر و پیشنهادی داره کمکم کنه،من ۲۰۰ میلیون وام گرفتم حالا میخوام باهاش ی کسب و کاری راه بندازم،نمیخوام طلا بخرم،تورو خدا ی راه درستی جلوم بذارین ببینم چیکار کنم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج لباس بزن بعد برو قشم بازار بزرگ و مجتمع هاش لباس مثلا تابستونی بلوز شلوار اونجا ۱۵۰ تومن میخری میاری توی پیج ۴۰۰ می‌فروشی با چشمهای خودم دیدم خیلی ها میکنند و حیف خودم کم خرید کردم اونجا ... نصف سرمایه تو نگهدار همه شو نزن به کار بهتره با ریسک کم شروع کنی یا خیاطی یاد بگیر مزون بزن یا توی خونه حتی سفارش بگیر از در و همسایه شروع کن اینم خیلی خوب میشه الان خیاط ها درآمد بالایی دارند

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

پیج لباس بزن بعد برو قشم بازار بزرگ و مجتمع هاش لباس مثلا تابستونی بلوز شلوار اونجا ۱۵۰ تومن میخری م ...

پسر خالم تو کار لباس و مانتوعه،ازش پرسیدم میگه بنجلی زیاد داره لباس،میترسم‌ نتونم از پس انلاین شاپ بر بیام 

کرجم،متوسط رو ب پایینن اکثرا

من یه کار بهت پیشنهاد میدم 

ولی رد خور نداره  کارتم میگیره خیلی هم میگیره 

پولتم اندازه اش هستش 

یه چلوکبابی بیرون بر میزنی  قیمتاشم چلوکباب ۴۹ تومن 

جوجه کباب ۴۹ تومن 

فلفل اتیشی و کره و نصف لیمو و نصف گوجه هم میذاری توش  

اونوقت ببین چه کارمیچنی با مشتری زیاد 

روی حرفم فکرکن 

من یه کار بهت پیشنهاد میدم ولی رد خور نداره کارتم میگیره خیلی هم میگیره پولتم اندازه اش هستش یه چلو ...

خب من ک بلد نیستم باید اشپز بگیرم اونم کلی حقوق میخواد