2777
2789
عنوان

بیایید بگید که تشنج نیییست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 40 پست
ن حس میکنم چون عق میزد چشمش ی لحظه اونطوری شداخه ن تب داره ن سابقه تشنج تو کل خانواده

نه تشنج نداره. دکتر گفت تو تشنج انگار بیهوش میشن میخوابن. نترس لابد درهم برهم غذا دادی معدش نتونسته هضم کنه همه رو بالا آورده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همین ک برگردوندمش بالا اورد بازم گریه کرد ینی حالت بیهوشی و بیحسی اصلا نداشت

نه دیگه خیالت راحت . بالا آوردن هم سخته عزیزم چه برسه بچه باشی و اون حالتش واسه بالا آوردنه.

تشنج لرزش شدید ه که چشم بالا و سر بچه به یه طرف میچرخه و همچنان تا لرزش تموم شه همینطوری میمونه و بعد بچه بیهوش بیهوش میشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

نه بابا 

تشنج بچه دهنش کف میکنه 

دست وماش سفت میشه 

سیاهی چشماش میره سفیدی هاش میمونه

موقع تشنج جیش میکنه 

میلرزه عرق میکنه 

منم بچه بودم ۲ بار تشنج شدید کردم

دیگه نزار سرما بخوره ممکنه تشنج کنه تو سرش بمونه 

دکتر به مامانم گفته بود این بچه بار سوم تشنج کنه تشنجی میشه حواستو جمع کن

دیگه بعد ۲ بار تشنج مامانم نزاشته بود سرما بخورم و خداروشکر تشنج رفع شده بود

خیلی مواظب باش

از گرما برا بچه ضرر نمیرسه همیشه بپوشون بچه رو

نه دیگه خیالت راحت . بالا آوردن هم سخته عزیزم چه برسه بچه باشی و اون حالتش واسه بالا آوردنه.تشنج لرز ...

ن عق میزد و چشاش بالا بود محکم عق میزد همینکه برگشت بالا اورد و ادامه گریه

حتیبیحالم نشد گریش

نه بابا تشنج بچه دهنش کف میکنه دست وماش سفت میشه سیاهی چشماش میره سفیدی هاش میمونهموقع تشنج جیش میکن ...

خیلی میپوشنم دگ هنه میگن چخبره بابا

من خودم مریضم این طفلکم از من گرفته وگرنه حواسم بش خیلی بوده

ن عق میزد و چشاش بالا بود محکم عق میزد همینکه برگشت بالا اورد و ادامه گریهحتیبیحالم نشد گریش

خب دیگه تشنج نبوده . اون چون به پشت بوده نمیتونسته بالا بیاره اونجوری میشده

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
خیلی میپوشنم دگ هنه میگن چخبره بابامن خودم مریضم این طفلکم از من گرفته وگرنه حواسم بش خیلی بوده

کاش ماسک میزدی تو خونه 

خیلی خطریه 

یکی از فامیلای ما سر همین سرماخوردنای مکرر بچش سرعی شد

کاش ماسک میزدی تو خونه خیلی خطریه یکی از فامیلای ما سر همین سرماخوردنای مکرر بچش سرعی شد

من و شوهرم سرما خوردیم سه روز پیش. از همون اول ماسک زدیم تو خونه. کلی رعایت کردیم. بگم هزار بار دستمو میشستم اما امشب بچم گلودرد شد تا الان گریه میکرد برای گلودرد. هر کاری کردیم بازم گرفت ازمون🤦🤦