2777
2789
عنوان

بیاین بگین بهم خیانت میکنه

212 بازدید | 13 پست

اول بگم من وسواس فکری دارم

با هم رفتیم تراپیست دکتر گفت مشکل افکار تو هست و زبان بدن همسرت میگه خیانت نمیکنه

یه اتفاقاتی افتاد ک میگه سوءتفاهم شده و این فکر ها مثل خوره افتاده تو سرم چون با گوشی زیاد کار میکرد،البته تو کل این ۱۲ سال همینطور بود اما هیچوقت بهش شک نداشتم.

جون دخترمون ک بی نهایت دوستش داره رو قسم میخوره که من هرگز بهت خیانت نکردم اما تو ذهنم میگم نکنه قسم دروغ میخوره اما میبینم خیلی با عاطفه هست محاله دروغ بگه .همیشه گوشیش رو رنگه هیچ وقت هیچ چیزی ازش ندیدم که بگم یه کاری کرده اما این فکر داره زندگیمو از هم می‌پاشه جوری که به جدایی فکر میکنم.هر وقت گفتم گوشیشو داده بهم میبینم هیچی نیست تروخدا بیاین بهم یه چیزی بگید زندگیمو دوست دارم نمی‌خوام جدا بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاین بگین اگه همسرتون رفتار مشکوک داشته باشه اما چیزی ندیده باشید چه واکنشی دارین؟

میگم نکنه زرنگ باشه و برنامه مخفی داشته باشه اما میبینم گوشیش دستمه همیشه هیچی نداره 

دارم دیوونه میشم ۴ ماه زندگیمو جهنم کردم

اصلا نی نی سایت نیا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا عزیزم؟بخاطر تاپیکای خیانت؟باورت میشه میخوندمشون ناراحت میشدم؟حالا خودم تاپیکشو زدم

اثر گذاشته الکی الکی فکری شدی 

یا اینکارت آروم آروم شوهرت رو دورتر می‌کنی قبح خیانت رو براش کم رنگ می‌کنی و با دست خودت زندگیت رو خراب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اثر گذاشته الکی الکی فکری شدی یا اینکارت آروم آروم شوهرت رو دورتر می‌کنی قبح خیانت رو براش کم رنگ می ...

مامانم همینو میگه.سه روزه الکی باهاش حرف نمی‌زنم

آنقدر باهام راه اومده خسته شده

شما خب شخصیتشو نمی‌شناسین اما اصلا اهل این کارا نبود

همش کنار هم می‌چینم حرکاتشو داستان می‌سازم

مثلاً یه عکس تو گالریش بود که متن نوشته بود ی خانم یه گربه بغل داشت و درباره روزگار و اینها بود و اصلا نمیدونم از کجا اومده بود خودش میگه ممکنه تو پیام های مدت دار واتس اپ بود و نمیدونم از کجا اومده به خدا اما من تو ذهنم میگم نکنه دوست دخترش بود

مامانم همینو میگه.سه روزه الکی باهاش حرف نمی‌زنمآنقدر باهام راه اومده خسته شدهشما خب شخصیتشو نمی‌شنا ...

عزیزم نکن نکن نکن برو پیش مشاور و درمان شو

اون عکس از واتساپ و گروه ها هم میشه بیاد

جهنم نکن زندگی رو حیفه 

از من گفتن بود 

عزیزم نکن نکن نکن برو پیش مشاور و درمان شواون عکس از واتساپ و گروه ها هم میشه بیادجهنم نکن زندگی رو ...

حتما میرم پیش یه دکتر خوب

خیلی ممنونم ازتون 

وقت گذاشتی عزیزم

هیچ جا نبود اون عکس

حتما میرم پیش یه دکتر خوبخیلی ممنونم ازتون وقت گذاشتی عزیزمهیچ جا نبود اون عکس

عزیزم چیزی هم باشه باید مخفی میکرد نه اینقدر تابلو اگه هم باشه دیر یا زود میفهمی و لو میرع پس نه خودت و نه روانت رو ب هم نریز برای چیزی ک ندیدی و نه مطمینی

برو عزیزم دکتر خیره ان شا الله ❤️

عزیزم چیزی هم باشه باید مخفی میکرد نه اینقدر تابلو اگه هم باشه دیر یا زود میفهمی و لو میرع پس نه خود ...

از همین میترسم ک باشه خدای نکرده

و همینه ک روانم رو بهم ریخته

به امید خدا ک نیست