2821
2789
عنوان

برس حرارتی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 54 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما چ مارکی داری و چندخریدی؟

من رفته بودم مشهد از الماس شرق خريدم ٧٠ بود ٥٠ داديم از سي تومن داشت به بالا اما اون ارزوناش خوب نيست اين جنسش سراميكيه من كه خيلي راضيم ماركش pro line گارانتي هم داره

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
من رفته بودم مشهد از الماس شرق خريدم ٧٠ بود ٥٠ داديم از سي تومن داشت به بالا اما اون ارزوناش خوب نيس ...

اونوقت روش نوشته تاچنددرجه گرم میکنه؟

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

عزیزم مگه برس نیست؟ اتو چیه😞😞

همون كار اتو رو ميكنه ديگه

منظورم اينه كه موهاتونو برس بكشيد

اينو هم فروشنده بهم گفت كه سه مرحله برس بكشيد

با يكي دوبار لخت شلاقي نميشه

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
شما استفاده کردی ؟ کاربردش از اتو مو بهتره ؟

عزيزم من استفاده مي كنم حتي وقتي از حمام ميام بجاي سشوار استفاده مي كنم بعضي وقتا قشنگ مو رو خشك مي كنه

چون بعضي اوقات يا دير وقته يا كسي خوابه نميخوام سر و صداي سشوار در بياد از اين استفاده مي كنم

عزيزم من استفاده مي كنم حتي وقتي از حمام ميام بجاي سشوار استفاده مي كنم بعضي وقتا قشنگ مو رو خشك مي ...

مرسی از راهنماییت

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚