2777
2789
عنوان

سردختر خالم هوو اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 4472 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی رگ و ریشه ترین زنای دنیا همینان. حیف اسم مقدس زن. زن بی حیا. اعصابم بهم ریخت هر چی این مدت تو نی نی سایت خوندم یه طرف این یکی یه طرف. بخدا داغ کردم. شوهرش چه آدم بی ذاتیه. اه ببخشید اعصابم بهم ریخت

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد

این مرد که به زن اصلی اش وفا نکرد ببین با صیغه ای چه خواهد کرد.البته من یک اقایی رو میشناختم میگفت مادر من رفت صیغه مرد زن دار شد بعد پدرم زنش رو با چهارتا بچه طلاق داد آورد مادر منو گرفت، گفت اون خانم زندگی اش خوبه، بچه هاش خوبن ولی ما هیچ کدوم از زندگی خیر ندیدیم. گفت نه پدر نه مادر نه ما بچه ها 

حالا راست یا دروغ اینقدر تاپیکای مربوط به توسری خوردن زنارو بزنین تا سطح اعتماد بنفس زنا از اینی که هست پایین تر بیاد و مردا روز به روز پرروتر بشن! روزی نیست ته تاپیک صیغه و زن دوم و خیانت زده نشه. انگار که عادی و روتین شده باشه  

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
وای چقدر بد و تلخ امیدوارم دخترخاله ات حتماً از اون زندگی بیاد بیرون  و بتونه زندگی جدیدی شرو ...

مطمعنم شوهره بچش رو میبره و دخترخالم دیوونه میشه براش.ناجور به بچش وابستس.اونم از این وابستگیش سواستفاده میکرده و تهدیدش میکرده